Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi odmor

Četiri Osječanke kamenovane na ljetovanju u Tunisu

'tunis_hammamet2_nnn_put_260510'
''
07.09.2011.
u 18:09

Osim kamenja, u klub su počeli bacati dimne bombe, a potom je izbila tučnjava. Djevojke su jedva uspjele pobjeći.

– Izišle smo u latinoklub i plesale u društvu šest Talijana. Odmah moram reći da je dobro što su bili tamo jer se doslovce ondje ne može izići bez muške pratnje. Plesali smo na otvorenom dijelu diska i odjednom je prijateljica vidjela poveći kamen na svojoj nozi. Pomaknula ga je i krv je počela liptati, a gotovo istodobno na nas su počeli padati komadi kamenih ploča odvaljenih “pajserom” – ispričala je svoje iskustvo za Glas Slavonije 28-godišnja Ivana L. iz Osijeka, koja je svoje ljetovanje provela u Tunisu, točnije Jasmin Hamametu.

Djevojka je bila u društvu tri prijateljice kada su ih počeli kamenovati. Osim kamenja, u klub su počeli bacati dimne bombe, a potom je izbila tučnjava. Djevojke su jedva uspjele pobjeći.

Komentara 56

HS
Hrvatski sin
20:18 07.09.2011.

znači tunis je i jeftiniji i daje besplatne suvenire u obliku kamenja

OB
-obrisani-
18:21 07.09.2011.

Sljedeci put obucite si burke!

LU
Lujo123
20:18 07.09.2011.

E moje osječanke ni niste za drugo kad vam vrag neda mira, pa idete tam kam nitko pametan ne ide. Odite opet - sad recimo u Libiju! O pameti, pameti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije