Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
laknulo mu je

Čehok: 'Trebalo je to izdržati, nitko ne zna što su moja obitelj i moji bližnji propatili'

Ivan Čehok
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
23.04.2021.
u 20:27

Čehok je nepravomoćno bio osuđen na dvije godine zatvora i o odluci Vrhovnog suda ovisilo je hoće li se moći kandidirati na predstojećim lokalnim izborima

Vrhovni sud potvrdio je oslobađajuće presude i poništio osuđujuće presude, dvije točke vraćaju se na ponovno suđenje. Hvala Bogu. Hvala svim, mnogim mojim sugrađanima, koji su me hrabrili. Trebalo je to izdržati, nitko ne zna što su moja obitelj i moji bližnji propatili - poručio je varaždinski gradonačelnik dr. sc. Ivan Čehok nakon što je Vrhovni sud objavio odluku o presudi Županijskog suda u Zagrebu, gdje se sudilo Čehoku, poduzetniku Davoru Patafti i još nekim osobama i tvrtkama.

Čehok je nepravomoćno bio osuđen na dvije godine zatvora i o odluci Vrhovnog suda ovisilo je hoće li se moći kandidirati na predstojećim lokalnim izborima. Sad mu je laknulo.

- Opraštam i svima koji su se veselili unaprijed. Pokazali su svoju neljudskost. Ne mogu shvatiti one koji su grad uveli u skupe sudske sporove koristeći kazneni postupak. Ti su najveći štetočine - istaknuo je Čehok.

VIDEO SDP-ov Neven Bosilj: Varaždinu prijeti 30 mil. kn ovrhe, a Ivan Čehok je opterećen privatnim problemima

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
23:53 23.04.2021.

Grozno je to kad poštenog čovjeka lažno optuže .

PE
Perspektivan
08:17 24.04.2021.

Ne znaci da je nevin nego da je pojaca suradnju sa HDZ-om!

DU
Deleted user
18:43 24.04.2021.

pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije