Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužba

Ceca Ražnjatović znala da će njezin muž Arkan biti ubijen

ceca
Arhiva VL
19.03.2010.
u 15:23

Bivši ministar srbijanske policije Radmilo Bogdanović u intervjuu za časopis NIN rekao je da bi policija morala istražiti Cecinu ulogu u likvidaciji poznatoga ratnog zločinca.

Bivši ministar srbijanske policije Radmilo Bogdanović u intervjuu za časopis NIN osumnjičio je Svetlanu Cecu Ražnatović da je znala da će njezin muž Željko Ražnatović Arkan biti ubijen, piše beogradski list Press. Bogdanović, koji je bio ministar do 9. travnja 1991, govoreći o Arkanovu ubojstvu rekao je da bi policija morala istražiti Cecinu ulogu u ovom slučaju.
- Mnoge su mi tu stvari bile čudne još od prvog dana. Rekao sam policajcima da ispitaju zašto je Arkan ostao ispred recepcije hotela Intercontinental dok je Ceca otišla sa sestrom u butik - izjavio je Bogdanović.

Ključne riječi

Komentara 23

OB
-obrisani-
18:09 20.03.2010.

Bitno jeste, da su ga ukokali - umro je kao sto je ziveo ... Superkriminalac, brutalni zlocinac i pljackas, koji je svoje krvave radnje prodavao kao srpski patriotizam.

BO
bomba
15:50 19.03.2010.

Da sam ja na njenom mjestu i da znam da će ga ubiti isto ne bi prijavio. Kako bi se drugačije Ceca oslobodila Arkanovih okova. Bilo joj finoili je morala biti sa njim?

OB
-obrisani-
16:11 19.03.2010.

Bogdanovic sere.Zna se ko je ubio Arkana,i Ceca 100% ne stoji iza toga.Ako znate da ga je ranjenog vukla 50 metara,zaustavila kola i u bolnicu,drzeci ruku na njegovim ranama....Takvu zenu bih i ja voleo imati!Gluposti.Arkana sam imao prilike upoznati u njegovom kazinu,i cinilo se da je svetski covek,kazem cinilo jer po pricama sa ratista je bio drugaciji.Ali tu pricu vec ne znam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije