Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika proslava

Čavoglave: Thompson u svojoj kući ugostio Bandića

bandić, thompson (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/4
05.08.2010.
u 16:32

I u Thompsonovim Čavoglavama obilježava se Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Tisuće posjetitelja pohrlilo je na središnju proslavu u središtu sela, a vrhunac će biti večernji koncert. Stigao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Komentara 144

DO
doktorica
19:40 05.08.2010.

Bandić se ugurava političarima a nitko ga više ne uzima ozbiljno.Bilo mu je dobro ali je želio još više pa je tako i prošao.

FL
flok
19:41 05.08.2010.

i u čemu je problem što je Bandić došao u Čavoglave tko je branio i ostalim političarima doći

KU
kumajela
18:38 05.08.2010.

košuljacrna Sviđa mi se kako si mu odgovorio. Ne zna ni kako izgleda ognjište, a kamo li kako je uz ognjište toplo, od ognja i blizine bliskih ljudi koji se uz njega okupljaju. Pozdravlja vas Kuma Jela ognjištarka. Vjera u u Boga i domovinska sloga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije