Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodstvo stranke

Čačić: Žao mi je što u 2013. neću moći dati svoj doprinos

\'03.05.2012., Zagreb - U Banski dvorima odrzana je redovita sjednica Vlade RH. Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Cacic.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/PIXSELL
08.02.2013.
u 11:54

Prihvaćena je najava ostavke predsjednika HNS-a Radimira Čačića, priopćili su iz HNS-a.

S obzirom na sudsku odluku za prometnu nesreću koja utvrđuje nehat, ali i odgovornost za neprilagođenu vožnju, prihvaćena je najava ostavke predsjednika HNS-a Radimira Čačića, priopćili su iz HNS-a.

U skladu sa statutom stranke jednoglasno je usvojen i prijedlog kandidature potpredsjednice HNS-a Vesne Pusić za predsjednicu stranke, a o njemu će odlučivati Središnji odbor HNS-a 23. veljače.

Stav predsjedništva jest da je izborni sabor, koji će se održavati neposredno pred europske i lokalne izbore 23. ožujka, manifestacija na kojoj će se odaslati poruka o jedinstvu i snazi HNS-a kao najjačeg predstavnika hrvatskog liberalnog političkog prostora, navodi se u priopćenju i dodaje kako je predsjednik Stranke Radimir Čačić izrazio žaljenje što tijekom 2013. godine neće moći dati svoj doprinos.

>>Radimir Čačić planira ostati u vrhu stranke i dok bude u zatvoru

Komentara 18

VI
vital
19:49 08.02.2013.

sorry

OB
-obrisani-
16:39 08.02.2013.

Jel ima u Lepoglavi kakva gokart staza? To je sada pitanje svih pitanja.

CA
campa
18:47 08.02.2013.

Vital je napisao/la Pročitaj ponovo moj komentar,malo je ironičan.Koliko je ljudi završilo na burzi zbog njegovog nesnalaženja i nesposobnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije