Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO OPRAVDANJE

Čačić tražio policijski sat i oštre mjere, a prvi ne nosi masku: Ima zanimljivo objašnjenje

Radovan Čačić
Foto: Facebook Općina Veliki Grđevac
1/2
19.11.2020.
u 17:20

Mještanima općine se fotografije nisu previše svidjele, već su pitali gdje su maske te su ih nazvali licemjerima.

Općina Veliki Grđevac pohvalila se na Facebooku s posjetom varaždinskog župana Radimira Čačića. Međutim, nije trebalo dugo da svi primijete očito. Niti župan niti ostali sudionici sastanka, među kojima je i načelnik Tomislav Pavlečić, nisu imali maske. 

- To su gluposti što me pitate i pokušaj političkog podbadanja dok imamo izuzetno opasnu i ozbiljnu situaciju, a nitko nas ne sluša - izjavio je varaždinski župan Radimir Čačić na upit 24sata o posjeti općini Veliki Grđevac.

Na dvije objavljene fotografije koje su nastale prošlog petka vidi se kako nitko ne nosi maske iako sjede u zatvorenom. Mještanima općine se to i nije previše svidjeli, već su ih pitali gdje su maske te su ih nazvali licemjerima. 

 

- Skinuli smo maske samo kako bismo se slikali - dodatno je pojasnio Čačić medijima, međutim na samim fotografijama ne vide se  maske u rukama sudionika ili oko njih. Zanimljivo je to što je istu općinu tri dana ranije posjetio župan Damir Bajs, no situacija je posve drugačija. Tada su svi nosili maske. 

Radimir Čačić istaknuo se kao jedan od najglasnijih političara u posljednje vrijeme koji je javno apelirao da im Nacionalni stožer odobri restriktivnije mjere, poput zabrane okupljanja u zatvorenom, sportska događanja, skrati se radno vrijeme ugostiteljskih objekata. On se ranije založio i za uvođenje policijskog sata

- Najgori smo u Europi, a oni trabunjaju da restriktivne mjere ne daju rezultate. Mi imamo nekontrolirano širenje virusa u općoj populaciji i nitko nas ne čuje, a onda me vi zovete s bedastoćama oko sastanka - poručio je Čačić za 24 sata.

VIDEO: Ministar Vili Beroš pozitivan je na koronavirus.

Komentara 25

IL
ilustrator
17:39 19.11.2020.

lukav je ratomir, napada sve, svi su drugi krivi, sve treba zatvoriti.. osim njega

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:01 19.11.2020.

Lopina na kvadrat.

DU
Deleted user
18:55 19.11.2020.

Bitno je pokazati njušku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije