Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera patria

Čačić: Afera Patria neće utjecati na posao s Đ. Đakovićem

'27.02.2012., Zagreb - Radimir Cacic, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar gospodarstva.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
04.04.2012.
u 18:04

Mislim da postoji ozbiljna mogućnost izlaska na treća tržišta. Posao je posao, a policija i USKOK neka rade svoj posao – tvrdi prvi potpredsjednik Vlade

Afera Patria neće utjecati na poslovanje i suradnju s tvrtkom Đuro Đaković, tvrdi prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić. Održao je, tvrdi, nekoliko uspješnih sastanaka s predstavnicima Patrije, Đ. Đakovića i MORH-a.

– Mislim da postoji ozbiljna mogućnost izlaska na treća tržišta. Posao je posao, a policija i USKOK neka rade svoj posao – zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar deziderij
deziderij
18:26 04.04.2012.

Ne znam tko su birači koji su mogli izabrati ovakvog mamlaza na mjesto ministra a ne znam ni kako ga Milanović podnosi. Istina Bog, ni on mi nije nešto, ali mišljenja sam da će mu Čačić, Pusićka i Linič glave doći, posebno Čačić.

OB
-obrisani-
18:37 04.04.2012.

Postovani! Čačić: Afera Patria neće utjecati na posao s Đ. Đakovićem * Bumo vidjeli. Lijep pozdrav!

OB
-obrisani-
18:22 04.04.2012.

odlazi cacicu madarska te zove zove odlazi cacicu kradimireeeeeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije