Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽELIO MU LAKU NOĆ

Butković Milanoviću: ‘Skužio si da je fakina sa zagrebačkog asfalta nadmudrio krčmar iz Novog?'

Ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butkovi?, posjetio je Pulu
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/6
13.04.2024.
u 21:12

Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović nastavljaju predizborno prepucavanje putem društvenih mreža. "Dobra večer Zorane, jesi ti to pobjegao iz duela sa mnom?", napisao je Butković na svom Facebook profilu

Danas su ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović nastavili s predizbornim prepirkama. Nakon jutrošnjeg pozdrava predsjedniku u 7:31, ministar je sada na Facebooku poželio dobru večer u 20 sati.

"Dobra večer Zorane, jesi ti to pobjegao iz duela sa mnom? Tijekom cijele kampanje napadao si mi obitelj, prijetio hapšenjem, uzimanjem i krčme i krave, a sada, tri dana prije kraja kampanje, govoriš da više nisam tema. Skužio si da je fakina sa zagrebačkog asfalta nadmudrio krčmar iz Novog? Baš frustrirajuće. Kao što si otišao podvijenog repa iz rasprave sa mnom, tako ćeš proći i u srijedu.

P.S. Frustraciju ti odaje i govor tijela jer bespotrebno namještaš kravatu, iako ti dobro stoji (video u prilogu). 😀

Laku noć, Oleg", stoji u Butkovićevoj objavi.

POVEZANI ČLANCI:

Uz objavu je podijelio i jučerašnju snimku predsjednika kako odgovara na pitanja o njemu na koja isprva nije htio ni odgovarati, ali je naposlijetku posustao i ukratko prokometirao. “Plenković će se baviti Butkovićem kad mu ovaj bude radio o glavi sljedećih dana. Tu će se poklati Butković i Anušić. Ovo nije tema”, rekao je Milanović. Objavu i video možete pogledati u nastavku.

VIDEO Pogledajte kako Milanović provodi vikend: Penjao se na Klek

 

Komentara 16

PO
Polarus
22:06 13.04.2024.

nakon onog sa kravom bolje ti je da se više ne javljaš...

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
22:22 13.04.2024.

Nadmudrio??? Vrtićkim forama?? Smiješno!

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
22:56 13.04.2024.

opet ništa nije rekao o SMS-ovima, još se nije sjetio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije