Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Buster treba dom, a volonteri pomoć u plaćanju veterinarskih troškova

Pronađen je na rubu smrti, bio je pun rana iz kojih su danima izlazili crvi, imao je i piroplazmozu. Čeka ga još jedna operacija
24. lipnja 2018. u 23:59 1 komentara 484 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/6

Buster je pronađen u Sesvetskom Kraljevcu, bio je na rubu smrti, pothlađen, pun rana, buha i krpelja. Ni glavu više nije mogao podići.

– Danima je ležao ranjen i nitko mu nije pomogao. Kad sam došla po njega činilo mi se da više nije živ. Ne znam kako su rane nastale, ali iz njih su danima izlazili crvi – kaže volonterka koja ga je spasila. Buster je imao i piroplazmozu, nije bio čipiran i nije se znalo čiji je, tko će platitit troškove liječenja, no nije ga mogla ostaviti da ugiba u mukama. Danima se nitko nije usudio prognozirati hoće li Buster preživjeti, iako su uz njega bili veterinari koji su napravili sve što su mogli i znali. Čistili su mu rane, operirali ga, njegovali i hranili.

 | Autor : Privatni album Foto: Privatni album

Buster se ipak oporavio, no čeka ga još jedna operacija. Volonterka koja se o njemu brine nije uspjela platiti ni sve dosadašnje troškove. Ako joj možete pomoći, javite se na Facebook stranicu na kojoj ćete pronaći i podatke za uplatu. Maleni Buster prema procjeni ima oko osam godina i kad se oporavi tražit će novi dom. A do tada, dobro će mu doći makar i privremeni smještaj.

pomažemo Lara nakon devet godina života u dvorištu traži novi dom Pomažemo udomiti Dobio je novo ime, sad je Nero, ali i dalje nema dom
Autombil, gorivo
Veliki vodič kroz goriva
Kako kaloričnost goriva utječe na vaš motor?

A1 izdvaja za Vas

  • stopostohrvat.:

    Prodajte ga u Kinu ili u HR u nekih od Kineskih smrdljivih na zapadu zabranjenih Restorana. Oni zderu sve