Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet burno

Burić branio Stazića i zaradio opomenu od Šeksa

\'20.10.2010.,Zagreb - Redovna sjednica Sabora. Zastupnik Dinko Buric . Photo: Jurica Galoic/PIXSELL\'
Jurica Galoić/Pixsell, arhiva
16.02.2011.
u 16:21

Vi ste sinonim za korupciju i šire i u cijeloj regiji, poručio je Burić i zaradio opomenu od predsjedavajućeg Vladimira Šeksa.

Iako su svi klubovi zastupnika podržali izvješće o radu Antikorupcijskog vijeća od 1. lipnja 2009. do 30. lipnja 2010., oporba i vladajući imali su bitno drugačije mišljenje o djelovanju predsjednika vijeća, SDP-ova Željka Jovanovića. I dok su ga njegovi esdepeovci hvalili "na sva zvona" te isticali kako je on dao pravi zamah radu vijeća, hadezeovci su neke njegove istupe u javnosti ocijenili kao "politički teror."

Premijerkina prijateljica Đurđica Sumrak dodala je da je upravo Željko Jovanović živi primjer političke korupcije jer je u jednoj emisiji na pitanje kamo je nestalo 70 milijuna kuna Riječkih tržnica rekao je da je to spašen novac, a za ljetovanje skupine zastupnika SDP-a na Brijunima po 7 kuna i vožnju na kavu ratnim brodovima kazao je da je nespretno ljetovanje.

Stazićevo je ljetovanje "na zub" potom uzeo i šef Kluba zastupnika HDZ-a Andrija Hebrang poručivši mu da "nemamo svi pravo ljetovati za sedam kuna, ali imamo pravo na suđenje prije nego nas se optuži da smo zločinci", a potom i Krunoslav Markovinović (HDZ) koji je izjavio kako se može provjeriti tko je sve ljetovao na Brijunima i tko se vozio na Vrhovnikovoj jahti. I zanimljivo, u Stazićevu je "obranu" stao HDSSB-ov Dinko Burić.

– Sedam kuna za ljetovanje nije tema današnje sjednice. A osim toga, da vam kažem, kad već toliko uporno inzistirate na sedam kuna, sram vas bilo, vi ste pokrali 80 milijardi kuna. A nekoga optužujete, kada nemate što pametnije reći, da je ljetovao za sedam kuna. Vi ste sinonim za korupciju i šire i u cijeloj regiji – poručio je Burić i zaradio opomenu od predsjedavajućeg Vladimira Šeksa.

Komentara 47

JA
jankoprekobrda
19:15 18.02.2011.

Ma Seks je politicki mrtvac koji jos hoda i nije svijestan da je mrtvac.

UT
utatica
21:26 18.02.2011.

Ajde Buriću blesaav si, stalno tepeš jedno te isto, samo se ti sliži s kmerima, to ti je jako pametno, psoebno sa stazićem, znaš on ti je jako omiljen među srbijanski pučanstvom, prvo zato jer je srbijanac i zato jerr stalno pljuje po sve hrvatskom

TA
tatamata
18:32 18.02.2011.

Kriminalci iz HDZ-a napadaju poštene građane da su lopovi ?? He he ! O ovome će se filmovi snimati i knjige pisati ! Koliko budala u HDZ-u. Nije ni ćudo da su otišli u klinac !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije