Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rojnići

Buldog napao dijete i teško ga ozlijedio

Thinkstock
30.06.2014.
u 16:14

Dok se 30-godišnjakinja nalazila na terasi kuće u Rojnićima na području Barbana, njezin pas, američki buldog preskočio ogradu dvorišta i napao dijete, izgrizavši ga po glavi i nogama

U Rojnićima u Istri američki buldog napao je dijete i teško ga ozlijedio. Vlasnica psa, 30-godišnja njemačka državljanka zaradila je kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, policija je utvrdila da je u petak 27. lipnja oko 21 sat, dok se 30-godišnjakinja  nalazila na terasi kuće u Rojnićima na području Barbana, njezin  pas, američki  buldog  preskočio  ogradu  dvorišta i napao dijete, izgrizavši ga po glavi i nogama. Dječaku je pružena pomoć u Općoj bolnici Pula, gdje je zadržan na liječenju zbog zadobivenih teških ozljeda.

>> Majka odgrizla pitbullu uho u borbi za život dvogodišnje kćeri

Ključne riječi

Komentara 2

EP
epulon
22:43 30.06.2014.

Uspavati vlasnika

PL
@ploto@
20:34 30.06.2014.

Na slici je prije američki pitbul terijer,a ti jesu opasni,Pogotovo ako vlasnici ne znaju sa njima vladati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije