Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u restoranu na autocesti a3 kod županje

Bugarka htjela platiti kavu krivotvorenom novčanicom od 500 kuna

novac
17.01.2010.
u 10:40

Nije trebalo biti vrhunsku stručnjak za krivotvorine pa utvrditi da s novčanicom od 500 kuna nešto nije u redu jer čim ju je konobar uzheo u ruke zamjetio je naivnu i amatersku krivotvorinu. Naime, lice i naličje novčanice jednostavno su zalijepljene.

ŽUPANJA - Državljanka Bugarske (59) pokušala je u restoranu na benzinskoj postaji Ine "Rastovica" na auto cesti A3 Zagreb-Bajakovo kod Županje platiti kavu novčanicom od 500 kuna za koju je utvrđeno da je krivotvorena.

Nije trebalo biti vrhunsku stručnjak za krivotvorine pa utvrditi da s novčanicom od 500 kuna nešto nije u redu jer čim ju je konobar uzheo u ruke zamjetio je naivnu i amatersku krivotvorinu.

Naime, lice i naličje novčanice jednostavno su zalijepljene. Bugarska državljanka koja je kao putnica autobusa na relaciji Sofija-Pariz pokušala podmetnuti konobaru krivotvorenu novčanicu, morala je prekinuti putovanje, a protiv nje slijedi i kaznena prijava.

Ključne riječi

Komentara 3

NO
nobadi
07:10 18.01.2010.

i što je rekla u policiji: \"što, ne vrijedi jer nije prava? isuse, pa onda sam silovana!!!\"

AC
@@acide@@
11:06 17.01.2010.

Uvalili joj lopovi negde usput , tako ti je to dok ne pređemo SVI na EURO !

OB
-obrisani-
06:36 18.01.2010.

što je sve narod u stanju učiniti samo za jednu kavu da ne povjeruješ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije