Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK

Broj zaraženih od ospica popeo se na 13, čekaju se nalazi za dvije bebe

Ospice u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/8
14.06.2018.
u 12:19

Podsjećaju kako je većina oboljelih zaposlena u Općoj bolnici Dubrovnik te su bili u kontaktu s prvom zaraženom osobom koja je u bolnicu stigla krajem svibnja.

Broj oboljelih od ospica u Dubrovačko-neretvanskoj županiji popeo se na 13, a ta bi brojka mogla biti i veća kada dođu nalazi za dvije bebe.

Posljednji slučaj ospica potvrđen je kod muškarca, dok se kod beba sumnja na ospice, piše Dubrovački dnevnik.

Podsjećaju kako je većina oboljelih zaposlena u Općoj bolnici Dubrovnik te su bili u kontaktu s prvom zaraženom osobom koja je u bolnicu stigla krajem svibnja.

Ospice u Dubrovniku
1/7
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Dalmacija
Dalmacija
12:45 14.06.2018.

Zaraza se širi Hrvatskom, najzaostalijom Balkanskom državicom.

BE
Beogradjan
12:49 14.06.2018.

Doneli migranti sve ono sto ne treba, mi kako smo se resili veceg priliva njih, resili smo se i bolescina, sada ste na tapetu BiH i vi, pa cete bar znati odakle stizu zaraze...

DO
domxerex
12:45 14.06.2018.

Kada nije ptičija gripa onda je svinjska ili zečija! Sada su na red došle ospice. Kod ptičije gripe se dizala panika jer je ostao Tamifku neprodan. Sada je očito nekom velikom ostalo neprodano cjepivo za ospice pa da se ne pokvari i baci idemo izazvati paniku u nekoliko manjih država. Zašto ne prodati isteklo cjepivo budalama umjesto da se baci. Malo platimo novinarima a oni proizvedu paniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije