Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi slučajevi

Kod dvije žene iz Komina i Stona potvrđene ospice

Bolnica u Dubrovniku
Grgo Jelavic/PIXSELL
10.06.2018.
u 13:59

Time se broj osoba kod kojih su potvrđene ospice u Općoj bolnici Dubrovnik popeo na osam

Dvije žene iz Komina i iz Stona stigle su u subotu u Opću bolnicu Dubrovnik sa sumnjom na ospice, a bolest je potvrđena, doznaje Dubrovački dnevnik. Informacija je i službeno potvrđena iz OB Dubrovnik. 

Time se broj osoba kod kojih su potvrđene ospice u Općoj bolnici Dubrovnik popeo na osam, dok kod još dvoje pacijenata postoji sumnja na ospice od kojih je jedno dijete. 

Ključne riječi

Komentara 8

RE
reborn
22:55 10.06.2018.

Želim im brzo ozdravljenje! Nego, kakva je procijepljenost kod tih žrtava ospica? Da li su svi kod kojih se razvila bolest necijepljeni? Ili se bolest razvila i kod onih kod kojih se "nije mogla razviti jer su cijepljeni"?

MO
morejeslano
18:13 10.06.2018.

Svi su još živi i na kućnom liječenju. (Što iz prijašnjih 15 članaka o smrtonosnim ospicama izgleda kao pravo čudo.)

I1
ing-12345
14:04 10.06.2018.

Očito je u Dubrovniku epidemija ospica a naš ministar zdravstva šuti zajedno sa masnim briselskim ćatom Plenkovićem i ne poduzimaju ništa da se u Dubrovniku uvede karantena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije