Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
branitelji ogorčeni

Branitelj pozvan u policiju dan nakon polaganja vijenaca

Dalj (1)
Davor Javorovic/Pixsell
02.08.2012.
u 20:05

'Očito je želja izjednačiti krivnju i proglasiti Domovinski rat građanskim', šokiran je Saša Malčić

- Kako ih nije sramota! Jučer smo položili vijence za naše poginule u Dalju za čiju smrt nitko nije odgovarao, a danas našeg suborca pozivaju na obavijesni razovor zbog neke navodno otkrivene masovne grobnice kod Divoša! Očito je želja izjednačiti krivnju i proglasiti Domovinski rat građanskim. Još ćemo na kraju mi biti krivi za rat, a Srbija ispasti nevina - šokiran je Saša Malčić iz Udruge veterana 3. gardijske brigade saznanjem da je samo dva dana nakon tragedija Dalja i dva prije proslave Oluje, njihov suborac pozvan na obavijesni razgovor u Policijsku postaju Dalj.

Zbog, u najmanju ruku, neumjesnog tajminga pozivanja na razgovor, sutra će u 10 sati održati mirni prosvjed ispred PP Dalj. Alarmirane su večeras sve braniteljske udruge koje u 9 sati iz Osijeka kreću za Dalj kako bi dale potporu suborcu i iskazali nezadovoljstvo odnosom prema braniteljima.

- Ne znamo je li tajming provokacija, no svakako je neumjesno jer je čovjek, koliko mi je rekao, zbog istog već bio na razgovoru koji je trajao 3,5 sata - zaključio je Malčić.

Komentara 73

LO
Louie
20:28 02.08.2012.

Meni izgleda da Hrvatska jos uvijek ima titinu policiju. To nije kriva policija , oni rade sto im se naredi.Vjerujem da je svima poznato od koga.

OB
-obrisani-
20:36 02.08.2012.

Očito da mnogim braniteljima još nije jasno za kakav narod i državu su se borili, uvijek je teško priznati glupost kad napraviš , a još kad je radiš 4 godine žrtvujući zdravlje, onda je to skoro nemoguće. Koji normalna narod bi dopustio ovakvo proganjanje branitelja, kod kojeg naroda svijeta branitelji ( a nerijetko i umirovljeni časnici i dočasnici) moraju obilaziti kontejnere da bi preživio, samo je za Hrvate to normalčno. Zašto? jer su oni odgojeni i obrazovani da treba cijeniti samo koji ti trenutno koriste, ako osjetiš da više neće biti koristi od njih odbaci ih .

LU
luja
08:08 03.08.2012.

Mogu oni sve pokusavati kako EU tako i ovi domaci, ali o nama ovisi koliko cemo si od njih dozvoliti, samo o nama samim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije