Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNI NAPAD

Branio HGSS-ovce na Platku: Slomili su mi ruku, moja partnerica ima krvarenje u plućima

Mjesto gdje se dogodio divljački incident na Platku
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/9
01.02.2023.
u 14:54

"Oni su htjeli ubiti tog čovjeka", rekao je muškarac koji se u nedjelju, sa svojom partnericom, umiješao u sukob i spasio djelatnike HGSS-a

Prošlog vikenda na Platku tri MMA borca brutalno su pretukla dvojicu muškaraca i jednu djevojku. Prema riječima svjedoka, u jednom su trenutku prilikom driftanja nedaleko od baze HGSS-a pri čemu je njihov automobil zapeo u snijegu. Upitali su jednog od djelatnika službe spašavanja da im pomogne izvući automobil, no on je procijenio da to nije moguće, nakon čega je počela 20-minutna tučnjava u kojoj su teško ozlijeđene tri osobe.

"Oni su htjeli ubiti tog čovjeka", rekao je za Dnevnik.hr muškarac koji se u nedjelju, sa svojom partnericom, umiješao u sukob i spasio djelatnike HGSS-a. Kazao je da se i sam više od 20 godina bavi borilačkim sportovima, a iz tučnjave je izašao sa slomljenom rukom. "U jednom sam se trenu borio s trojicom. Maknuo sam od HGSS-ovca onog koji ga je nokautirao" ispričao je.

Njegova je partnerica zadobila četiri udarca, a nakon liječničkog pregleda, utvrđeno joj je krvarenje u plućima. 

"Plakao sam dok sam gledao snimku nadzorne kamere" rekao je svjedok Dnevniku. Prema njegovom mišljenju, MMA borci bili su pod utjecajem droga i alkohola. Smatra kako bi ih trebalo sankcionirati kao primjer drugima, da se ovakav događaj ne ponovi. 

VIDEO Nemojte im ju davati: Ove ljudske namirnice opasne su za kućne ljubimce!

Ključne riječi

Komentara 6

LL
Litos(l)av
15:54 01.02.2023.

I takve tipove sud pusti na slobodu. Čak nije dovoljan napad na službeno lice, što nameće pitanje što čovjek treba uraditi da ostane u zatvoru? Pisati komentare protiv AP-ja?

Avatar Idler 3
Idler 3
15:30 01.02.2023.

Oneg "junaka" kaj je žensku vudril mam pospravit iza gitrih pa tek onda nastavit s istragom cijeleg slučaja !

RE
Realistic
11:01 02.02.2023.

Bar se sa policijom može sve riješiti.Prestrašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije