Naslovnica Vijesti Hrvatska

Glavaš otkrio na koji način nastavlja svoj politički put

- Danas, kao i dvanaest godina prije, postoji potreba za novim početkom onoga što je stvarano i vođeno plemenitim motivima i ciljevima, a uništila ljudska zloća - istaknuo je Glavaš.
14. lipnja 2017. u 16:15 8 komentara 1363 prikaza
Branimir Glavaš
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Branimir Glavaš aktivirat će, ili kako kaže, aktualizirati rad Udruge "Pokret za Slavoniju i Baranju", osnovane otprilike kada i njegov, danas poprilično uzdrmani, HDSSB.

Branimir Glavaš MIP odlučio Branimir Glavaš se može vratiti u Sabor

- Danas, kao i dvanaest godina prije, postoji potreba za novim početkom onoga što je stvarano i vođeno plemenitim motivima i ciljevima, a uništila ljudska zloća. Pohlepa i narcisoidnost. Nepotizam, lopovluk i korumpiranost. Sve to mora postati prošlost. Odmah i sada. Imamo pravo na novu šansu – istaknuo je Glavaš.

Izgradnja novog političkog okvira 

Udruga je osnovana, pojasnio je, 18. lipnja 2005. u Osijeku. Osnovni zadatci su joj, naveo je, organiziranje, "poticanje i podupiranje programa i aktivnosti usmjerenih oblikovanju i provedbi politike regionalnog razvitka koji osigurava uravnoteženi razvitak Slavonije i Baranje u okviru Republike Hrvatske".

dinko burić Nadomoćan Dinku Buriću novi mandat u Belišću

- Strateška zadaća Udruge „Pokret za Slavoniju i Baranju" je stvoriti pretpostavke za izgradnju novog političkog okvira radi odlučnog i organiziranog javnog djelovanja građana na prostorima osiromašenih dijelova RH istočno od Zagreba. Za kreiranje najavljenog političkog okvira i nove programske platforme zadužen je Pokret za Slavoniju i Baranju koji će se realizirati u najkraćim mogućim rokovima, a ne duže od godine dana – poručio je.

Branimir Glavaš Povratak u Sabor Glavaš: Saborski mandat je moj i ne dam ga nikome! glavaš RATNI ZLOČINI U OSIJEKU Novo suđenje Branimiru Glavašu bit će 6. srpnja zastava, hdz Prešli u HDZ 'Moramo napokon pružiti ruku Zagrebu'
Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
 • japa:

  Najbolji put za njega i za sve nas bi bio put u pravcu Bosne i Hercegovine.....

 • Avatar vlaaha
  vlaaha:

  I to je sve? Ja sam mislio da će se učlaniti u Naprijed Hrvatska kod svog ljubljenog Josipovića za kojeg je drukao na predsjedničkim izborima. Šteta, Branko bi odlično pasao u onom spotu s lupkanjem kamenčića.

 • havrda:

  Kako pravomoćno osuđeni ratni zločinac s odsluženom kaznom zatvora u Zenici za ratne zločine i zločin protiv čovječnosti i dalje može u Europskoj uniji biti političar?