Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pokret za Slavoniju....'

Glavaš otkrio na koji način nastavlja svoj politički put

Branimir Glavaš
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/7
14.06.2017.
u 16:15

- Danas, kao i dvanaest godina prije, postoji potreba za novim početkom onoga što je stvarano i vođeno plemenitim motivima i ciljevima, a uništila ljudska zloća - istaknuo je Glavaš.

Branimir Glavaš aktivirat će, ili kako kaže, aktualizirati rad Udruge "Pokret za Slavoniju i Baranju", osnovane otprilike kada i njegov, danas poprilično uzdrmani, HDSSB.

- Danas, kao i dvanaest godina prije, postoji potreba za novim početkom onoga što je stvarano i vođeno plemenitim motivima i ciljevima, a uništila ljudska zloća. Pohlepa i narcisoidnost. Nepotizam, lopovluk i korumpiranost. Sve to mora postati prošlost. Odmah i sada. Imamo pravo na novu šansu – istaknuo je Glavaš.

Izgradnja novog političkog okvira 

Udruga je osnovana, pojasnio je, 18. lipnja 2005. u Osijeku. Osnovni zadatci su joj, naveo je, organiziranje, "poticanje i podupiranje programa i aktivnosti usmjerenih oblikovanju i provedbi politike regionalnog razvitka koji osigurava uravnoteženi razvitak Slavonije i Baranje u okviru Republike Hrvatske".

- Strateška zadaća Udruge „Pokret za Slavoniju i Baranju" je stvoriti pretpostavke za izgradnju novog političkog okvira radi odlučnog i organiziranog javnog djelovanja građana na prostorima osiromašenih dijelova RH istočno od Zagreba. Za kreiranje najavljenog političkog okvira i nove programske platforme zadužen je Pokret za Slavoniju i Baranju koji će se realizirati u najkraćim mogućim rokovima, a ne duže od godine dana – poručio je.

Komentara 8

HA
havrda
16:58 14.06.2017.

Kako pravomoćno osuđeni ratni zločinac s odsluženom kaznom zatvora u Zenici za ratne zločine i zločin protiv čovječnosti i dalje može u Europskoj uniji biti političar?

JA
japa
17:21 14.06.2017.

Najbolji put za njega i za sve nas bi bio put u pravcu Bosne i Hercegovine.....

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
16:26 14.06.2017.

I to je sve? Ja sam mislio da će se učlaniti u Naprijed Hrvatska kod svog ljubljenog Josipovića za kojeg je drukao na predsjedničkim izborima. Šteta, Branko bi odlično pasao u onom spotu s lupkanjem kamenčića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije