Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet zagrebu

Brammertz: Između Hrvatske i Haaga više nema otvorenih pitanja

brammertz (1)
Foto: Vlada.hr
1/3
03.05.2012.
u 14:27

Glavni haaški tužitelj susreo se s Nevenom Mimicom. Sastanku su nazočili i ministar pravosuđa Orsat Miljenić i njegov pomoćnik

Neven Mimica, potpredsjednik Vlade za unutarnju, vanjsku i europsku politiku i predsjednik Savjeta za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom u Den Haagu i drugim međunarodnim kaznenim sudovima, sastao se danas sa Sergeom Brammertzom, glavnim tužiteljem Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju.

Tema sastanka bila je suradnja Hrvatske s Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju u Den Haagu.

U priopćenju je navedeno da je "naglašena nadasve dobra suradnja dviju strana, a Brammertz je potvrdio da više ne postoje otvorena pitanja koja bi mogla opterećivati odnose Hrvatske i Tužiteljstva".

Sastanku su nazočili i ministar pravosuđa Orsat Miljenić i njegov pomoćnik Gordan Markotić.

Ključne riječi

Komentara 3

WA
wahr
15:15 03.05.2012.

Tema sastanka bila je suradnja Hrvatske s Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju u Den Haagu. hahahaaaaovo zovete suradnja suradnja je kad su ljudi ravnopravni

Avatar ukurtapash
ukurtapash
16:05 03.05.2012.

europski hostapleri su napokon docekali dolazak (povratak) na vlast jugoslavenske elite (kako u pozadini, tako i na pozornici). naravno da njima sve stima. njima stima i savo strbac. a opet, s druge strane, osudise i mladica i karadzica i seselja. povijest ce pokazati kakva je uloga haaga zapravo bila. ali, nije jasno, zasto onda eu komisija u izjavama kaze \"jos ima ratnih zlocinaca\"... a haagu je sve \"ok\". vrijeme ce pokazati.

KA
Karabaja91
20:55 03.05.2012.

Kakva suradnja? Diktatura i to od gorih od nas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije