Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U STRAHU 6 SATI

Evo kako se ovaj bračni par uspio spasiti nakon što ih je okružila vatrena stihija

Jan i John Pascoe
Foto: Screenshot
1/17
13.10.2017.
u 18:29

Kada su konačno odlučili pobjeći shvatili su da je vatra svugdje oko njih. Bez obzira na to pokušali su pobjeći autom, no shvatili su da je to nemoguća misija i vratili su se nazad.

Bračni par proveo je šest sati u bazenu, gdje su pobjegli od velikog požara koji bukti u sjevernoj Kaliforniji.

Jan Pascoe (65) i njen suprug John (70) kazali su kako su u nedjelju bili u svom domu u Santa Rosi, kada su primijetili da im se približava dim. Zabrinuti, ali ne i uspaničeni, prvo su stavili u automobil nekoliko dragocjenosti. Nakon nekoliko sati nazvala ih je zabrinuta kći koja živi u San Franciscu i rekla da pobjegnu dok još imaju vremena. Kada su konačno odlučili pobjeći shvatili su da je vatra svugdje oko njih. Bez obzira na to pokušali su pobjeći autom, no shvatili su da je to nemoguća misija i vratili su se nazad.

Jan i John Pascoe
1/7

Kako bi se spasili skočili su u sujedov bazen i tamo ostali zagrljeni punih šest sati.

- Smrzavali smo se i mislili koliko treba vremena dok kuća izgori - rekla je Jan za LA Times. Nažalost, kuća je izgorila do temelja.
Dosad je požarom u Kaliforniji zahvaćeno čak 3500 obejakata, a poginula je 31 osoba. To je dosad najveći gubitak u povijesti ove američke savezne države.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije