Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Božićne novine za cijelu obitelj!

22. prosinca 2008. u 18:23 3 prikaza

Božić je vrijeme obilja, sreće i zahvalnosti. Stoga i Večernji list svojim čitateljima - svojoj velikoj obitelji - sutra priprema jedinstveno iznenađenje - poseban, ali zaista poseban, božićni trobroj, pun obilja i zahvalnosti za iskazanu vjernost i povjerenje.

U novinama će biti svi prilozi koji inače izlaze u te dane: Manager, Kvadrat po mjeri, Ekran i Vrt, a posebni blagdanski dar za čitatelje jest božićni prilog. Tako će u njemu biti priča o međunarodnoj izložbi “Jaslice svijeta”, koja ovoga Božića prvi put gostuje u Hrvatskoj, u Rijeci. Zvonko Bušić ispričao nam je kako će provesti Božić sa suprugom Julie nakon 32 godine zatvora te kako su blagdani izgledali iza zatvorskih rešetaka. Donosimo i reportažu o banjolučkim trapistima koji upravo za Božić pokreću proizvodnju nadaleko poznatog sira.

Bit će tu i šaljivih, ali i dirljivih pisama djece upućenih Djedu Mrazu: neki su od Djedice zatražili bracu ili seku, drugi plišanog medu, a neki su poželjeli da dar namijenjen njima daruje - siromašnima.

I, naravno, otkrit ćemo pobjednika nagradne igre “Pogodite koliko teži božićni trobroj Večernjaka”. Jer toliko puno sadržaja ne “stane” u obične novine. Božićni trobroj Večernjaka bit će najbogatije i najteže novine na našim kioscima!


Bojanje stana
PROLJETNI RADOVI
Osnovni "šljakerski" pribor za ličenje zidova koji bi svi trebali imati doma
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke