Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najsloženija država u europi

Bosna protiv Hercegovine: svi bi, iznutra i izvana, trebali biti načistu – bez BiH bilo bi gore!

06.08.2022.
u 18:34

Koliko su se Hrvatska i hrvatska politika u ratu ogriješile o Bosnu i Bošnjake, toliko se Bošnjaci udaljavaju od Hrvatske i Hrvata u miru. Ništa nije crno-bijelo. Našlo bi se, bez velike potrage, da iz Zagreba još svisoka gledaju na BiH, da se postavljaju pokroviteljski, da zanemaruju da su Bošnjaci najviše frustrirani s onim što su doživjeli u ratu, pa i od Hrvata.

Komentara 21

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:53 06.08.2022.

Hrvati iz BiH glasali za neovisnu BiH. Hrvatska primila stotine tisuca izbjeglica iz BiH ptetežito Bošnjaka, HR vojska spasila Bošnjake od genocida u Bihacu natjerala RS vijsku da potpišu primirje jer su im došli u B. Luku. HR ni Hrvatii u BiH aosolutno ništa ne duguju Bošnjacima. Upravo obrnuto. Zato novinaru ne piši gluposti.

Avatar Graničar
Graničar
18:57 06.08.2022.

Ma ajde druže ne trkeljaj. BiH je big jelte kako bi gospodin predsjednik rekao.

Avatar quo_vadis
quo_vadis
21:30 06.08.2022.

BiH je država koja nema budućnosti,uglavnom zbog bošnjačkog šovinizma i fundamentalizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?