Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.11.2014. u 11:30

Ono što je pomoćnik ministra branitelja želio reći došlo je barem dva tjedna prekasno. Toliko, naime, traju prosvjedi branitelja koji upravo zbog izrečenog u Vukovaru traže i Glavaševićevu smjenu

Čekao je Bojan Glavašević dugo, i predugo, da javnosti objasni što je to još potkraj rujna zapravo htio reći na tribini u Vukovaru. Je li odluka bila njegova da se strpi dok se “prvo malo slegnu dojmovi” ili je nekamo išao po “svoje” mišljenje, to sada ionako više nije važno. Jer ono što je pomoćnik ministra branitelja želio reći došlo je barem dva tjedna prekasno.

Toliko, naime, traju prosvjedi branitelja koji upravo zbog izrečenog u Vukovaru traže i Glavaševićevu smjenu, poručivši da od tog zahtjeva ne kane odustati. Da im se Glavašević obratio prije, možda bi mu i povjerovali kada kaže da njemu, sinu vukovarskog junaka Siniše Glavaševića, uistinu nije bila namjera izjednačiti agresora i žrtvu. Ali Bojan Glavašević to nije učinio. Sve do jučerašnjeg nastupa na HRT-u o tome što Bojan Glavašević misli slušali smo iz usta njegova nadređenog, ministra Predraga Matića. Pa je onda Bojan Glavašević ponovio da je mislio to što je već ministar rekao da je mislio. Nisu mu povjerovali. Ako to i jest istina, branitelji je više ne čuju. A izgleda da je i ne žele čuti.

Pomoćniku ministra zato poručuju da ispred ministarstva ostaju “dok god bude trebalo”. Dok traju prosvjedi, Bojan Glavašević na posao će dolaziti s policijskom pratnjom koja ga, kakvog li apsurda, štiti od branitelja.

>>Bojan Glavašević: Ne mogu se ispričati za nešto što nisam rekao

>>Branitelji: I dalje ne vjerujemo Glavaševiću, izmanipuliran je

>>Branitelji: Jesi li rekao da ćeš dati ostavku ako je mi tražimo? Matić: Jesam, ali mora biti razlog!

Komentara 93

BA
balic
12:06 03.11.2014.

U sredjenim zemljama se vojska i veterani (branitelji)cjene kod nas ih se pljuje danonocno od onih koji nikad nisu ni htjeli Hrvatsku a sve potpomognuto pojedinim medijskim kucama i nehrvatskim udrugama koje financiramo svi mi ocrnjujuci i optuzujuci branitelje ..S.G.nije nikakv junak ni branitelj ,prestanite vise sa svojim guranjem netocnih podataka u javnost.. Svi znamo da je bilo i drugih novinara koji su sa prve crte bojisnice donosili vijesti a danas ih nitko ne spominje.Kad ste se zadnji put sjetili Gordana Lederer i Banije banijskog praskozorja gdje se javio po posljednji put.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
12:20 03.11.2014.

A što je točno rekao? Ništa nije rekao. Na temi o civilnim žrtvama on se oljuštio na hrvatske branitelje točno zbog čega? Kako je to obrazložio, tako što je mislio na civilne članove obitelji branitelja? Je li se moglo uopće smisliti išta gluplje? Mali bahati muljator i napuhanac. Da ne spominjem da ne vidim nikakve poveznice između civilnih žrtava i ministarstva branitelja i ne vidim što se ministarstvo branitelja ima baviti civilnim žrtvama, a mali napuhanac se isključivo bavi civilnim žrtvama (naravno, srpskima).

TE
teoodd
11:57 03.11.2014.

On je rekao što je mislio a sad je čekao da ga drugi ubjede (nasavjetuju) što je mislio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije