Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenuta istraga

Blagajnica u HŽ-u pronevjerila 300.000 kuna?

novac
Foto: Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL
13.05.2015.
u 21:16

Istragu je pokrenulo Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu.

Pokrenuta je istraga protiv bivše djelatnice HŽ Putnički prijevoz, koja je navodno radila kao blagajnica na jednom željezničkom kolodvoru u Međimurskoj županiji.

Kako piše portal emedjimurje.hr , sumnjiči je se za pronevjeru oko 300.000 kunaIstragu je pokrenulo Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu.

HŽ Putnički prijevoz joj je, prema pisanju portala, uručio izvanredni otkaz, a protiv nje je podnijeta i kaznena prijava. 

>> Nije vratio zajam ni platio robu, a zadržao i 580.000 kuna od prometa gotovinom

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:43 13.05.2015.

Ako toliko mažnjava blagajnica pa koliko onda beru šefovi?

ZO
zoom
08:15 14.05.2015.

slatkica...samo je iskoristila situaciju...baš kao i svi takvi u ovoj zemlji

NV
novo vriijeme
08:08 14.05.2015.

Ima li u ovoj državi ikakava kontrola financijskog poslovanja. Svaki sitni službenik može pokrasti šta hoće ako je blizu novca da ga godinama nitko ne primjeti. Nije ovo osamljeni slučaj nego pravilo u Hrvatskoj. Koliko li ih ima da nisu uhvaćeni . I u pravilu svi u državnim firmama .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije