Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JOJ OSTAO DUŽAN

Vozač optužio nadzornu kameru za pokušaj ubojstva: 'Zaslijepila me bljeskom'

U Podorljaku postavljene nove kamere za nadzor brzine
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
02.02.2024.
u 09:23

Šveđanin je tvrdio kako je kamera za nadzor brzine bljesnula je toliko snažno da je 75-godišnjak morao stati.

Nikome nije drago dobiti kaznu za prebrzu vožnju, ali 75-godišnji Šveđanin je odlučio na posve inovativan način izvući se i to tako što je optužio kameru za nadzor brzine za pokušaj ubojstva.

Muškarac je  snimljen kamerom za nadzor brzine na autocesti E45 u Jämtlandu, no nije ostao joj dužan već je prijavio kameru za nadzor brzine policiji. On tvrdi kako je bio zaslijepljen bljeskom kamere te kako je to bio pokušaj iz nehaja te ga je okarakterizirao iskustvom blizu smrti. Östersunds-Posten piše kako je vozač vjerojatno snimljen zbog prebrze vožnje, prenosi HAK-revija.

Šveđanin je tvrdio kako je kamera za nadzor brzine bljesnula je toliko snažno da je 75-godišnjak morao stati.

– Imam vozačku dozvolu 56 godina i ovo je najgori incident tijekom mojih više od 200.000 kilometara duž švedskih i europskih cesta – izjavio je Šveđanin u policijskom izvještaju.

No, čini se kako neće dobiti zadovoljštinu jer je policija odlučila zatvoriti slučaj te će vozač ako poželi pravdu morati je potražiti na drugom mjestu. To isto tako znači da će morati platiti i kaznu za prebrzu vožnju.

Jeste li se vozili ovom cestom u Hrvatskoj? Nema baš simpatičan nadimak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije