Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Bivši svećenik završio u Remetincu jer je premlatio suprugu

Zgrada zatvora u Remetincu
Marko Prpic/PIXSELL
21.08.2023.
u 15:18

- Za sve su krivi njezini roditelji koji su vjerski fanatici. I miješali su nam se u brak - branio se jedan 35-godišnjak koji je završio na jednomjesečnom hlađenju u Remetincu jer se sumnjiči za prijetnju i obiteljsko nasilje. Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

No ono što ovu mučnu priču razlikuje od drugih sličnih je činjenica što 35-godišnjak je. Odnosno što je bio do 2020. A bio je svećenik odnosno fratar koji je do 2020. živio u samostanu. No te se godine, kako je sam kazao, raspopio, nakon čega se oženio i dobio djecu.

No očito mu obiteljski život nije najbolje "sjeo"  jer je i djecu i ženu, kako se sumnja duže vrijeme verbalno i fizički zlostavljao.  Sve je kulminiralo, kako se sumnja 17. kolovoza, kada je prvo supruzi vikao da je "kurva i drolja" te joj prijetio da će je ubiti, a onda je s riječi prešao i na "djela".

Sumnjiči ga se da joj je glavom udarao o pod, prije no što je uspjela pobjeći i pozvati pomoć. Osumnjičenika će tijekom boravka u istražnom zatvoru sigurno pregledati  i vještaci, jer prema neslužbenim informacijama, ima zdravstvenih problema zbog čega se i jedno vrijeme i bolnički liječio. 

Ključne riječi

Komentara 11

PO
Pongy1
22:03 21.08.2023.

Sudac? Zar nije na GO ili u štrajku?🤣

LU
luftbrenzzer
18:24 21.08.2023.

Gospodin je pomislio da će mu gospođa nakon jednog šamara ponuditi i drugi obraz (tako je učio), ali ova ga prijavila policiji. Toga u bibliji nema.

PO
Pongy1
22:08 21.08.2023.

Zašto nam sva "pamet" na zapad bježi samo ostaju suci, odvjetnici i ini koji nikome ocito ne trebaju i jitko ih ne treba a i ne zeli osim RH da mogu "lezati" ubirati novac i strajkati!?🤣😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije