Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO

Bivši suprug ubio bivšeg ljubavnika

12.09.2002.
u 00:00

* Da bi se obranio, tata je uzeo pištolj i pucao u njega - kazala nam je 21-godišnja djevojka, tvrdeći kako im mamin bivši partner proteklih desetak mjeseci nije dao mira

KUĆAN MAROF - Jučer oko 5.30 sati u garaži svoje bivše supruge Jasminke u Cvjetnoj ulici u Kućan Marofu, Slavko Behin (47) ubio je ženina bivšeg partnera Janezeka Nedoga (49) iz Trnovca Bartolovečkog. Kako smo doznali od kćeri gospođe Jasminke, njezina majka i Nedog bili su u ljubavnoj vezi oko dvije godine, a prije deset mjeseci prekinuli. Nedog ih je neprestano zlostavljao i uznemiravao na različite načine. Često je to činio noću, pa je tako i te noći došao u njihovo dvorište.

- Svi smo još spavali, poslije sam doznala da je tata koji spava u kućici pokraj naše u dvorištu čuo da se Nedog ponovno pojavio kod nas. Kad je onako snen otvorio vrata, vidio je da ima nož u ruci s kojim ga je i nakon svađe napao. Da bi se obranio, uzeo je pištolj i pucao u njega - kazala je 21-godišnja Jasminkina kći. Napomenula je da je i Nedog ozlijedio njezina oca, ima posjekline od noža na glavi.

- Posljednjih 10 mjeseci uopće nemamo mira, Nedog je tati čak četiri puta izbušio gume na automobilu, mami je novi auto sav išarao, zatim je stavio čačkalicu u bravu, te uliao "cijanofiks". Nebrojeno puta takve smo slučajeve prijavljivali policiji, no, njega to nije zabrinjavalo i zaustavilo u nakanama - kazala je kći gospođe Jasminke, koju je ova situacija teško pogodila i nije nam mogla dati nikakvu izjavu.

Jasminka Behin inače radi u Gospodarskoj srednjoj školi u Varaždinu kao profesorica grupe ekonomskih predmeta. U toj je kući u Cvjetnoj ulici nakon razvoda od supruga Slavka prije 10 godina živjela sa kćerkom i sinom. Bivši je suprug živio u neposrednoj blizini, i kako kaže Jasminkina kći, on i majka ostali su u vrlo prijateljskim odnosima.

U kući Janezeka Nedoga nismo zatekli nikoga, a kako su nam rekle njegova susjeda Štefa Tuđan i njezina unuka Radojka Repić, Nedog je živio sa kćerkom srednjoškolkom.

- Ženu je odavno otjerao i ne znamo gdje je, i je li uopće živa. Inače je bio vrlo nezgodna osoba, sklona svađama i sukobima. Često se znao potući i u gradu - kazale su nam susjeda Štefa i unuka Radojka, koje su za ubojstvo svog susjeda doznale tek od nas, i vrlo su se iznenadile rekavši da su primijetile jutros da su već dolazili neki ljudi u njegovu kuću, ali su mislile da su to kupci. Kažu da je Nedog namjeravao prodati kuću i odseliti majci u Sloveniju. Potvrdile su i da su ga često znale posjećivati mnoge žene.

Osumnjičeni Slavko Behin nakon policijskog ispitivanja priveden je na saslušanje istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu.

D. Plantak

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije