Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBOJ NA CAPITOL

Bivši joj upropastio planove: Ukrala je laptop Nancy Pelosi i planirala ga prodati Rusima?

Foto: REUTERS/PIXSELL/Screenshot/Youtube
1/8
18.01.2021.
u 13:40

Svjedok je kazao istražiteljima kako je vidio snimku na kojoj se vidi kako ona krade elektronički uređaj.

Riley Williams (22) iz Pennsylvanije pod istragom je FBI-a koji sumnja kako je upravo ona ukrala laptop Predsjednice Zastupničkog doma Nancy Pelosi kako bi sadržaj istog prodala ruskoj tajnoj službi. Protiv nje u ovom trenutku podignuta je optužnica zbog proboja u Capitol nakon što je snimljena tamo prošlog tjedna. 

U sudskim spisima se navodi kako je bivši ljubavni partner Riley Williams kontaktirao FBI i rekao im kako je ona ukrala elektronički uređaj iz ureda Nancy Pelosi tijekom proboja Capitola. Svjedok je kazao istražiteljima kako je vidio snimku na kojoj se vidi kako upravo ona krade elektronički uređaj. 

1/8

Otkrio im je kako je 22-godišnjakinja planirala poslati ukradeni uređaj prijatelju u Rusiji, koji bi pak prodao uređaj ruskoj obavještajnoj službi. Nije poznato zašto je dogovor propao niti gdje se nalazi uređaj u slučaju da ga nije uništila. 

FBI je izvijestio javnost kako je istraga još uvijek u tijeku i kako su protiv Williams podignute optužnice samo proboja u Capitola. Ona još uvijek nije uhićena iako je izdan nalog za njezino uhićenje. 

Vjeruje se kako je pobjegla. Njezina majka kazala je vlastima kako je 22-godišnjakinja spakirala torbu i rekla joj kako je neće biti narednih nekoliko tjedana, prenosi Daily Mail. 

Ključne riječi

Komentara 8

MP
miroslav.petkovic.7564
13:59 18.01.2021.

Samo ba,ba ba kakve gluposti pisu.E moji Ameri prodavat demokraciju mozete malom misu.Zasto ne puste onog sa bivoljin rogovin iz zatvora.Onaj bi bio sigurno dobar predsjednik

RE
reborn
18:09 18.01.2021.

Bivši ljubavnik se osvećuje iz vrlo prizemnih razloga, a mediji od njega rade zaštitnika demokracije. Patetično. Podsjeća me na slučaj Pavlika Morozova.

MP
miroslav.petkovic.7564
15:45 18.01.2021.

Dobit ces Sputnjik V u zadnjicu.A izvodac radova bit ce Biden,hahaha .Prdit ces pravo hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije