Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBOJ NA CAPITOL
Povratak na članak

Bivši joj upropastio planove: Ukrala je laptop Nancy Pelosi i planirala ga prodati Rusima?

Svjedok je kazao istražiteljima kako je vidio snimku na kojoj se vidi kako ona krade elektronički uređaj.

Komentari 8

MP
miroslav.petkovic.7564
13:59 18.01.2021.

Samo ba,ba ba kakve gluposti pisu.E moji Ameri prodavat demokraciju mozete malom misu.Zasto ne puste onog sa bivoljin rogovin iz zatvora.Onaj bi bio sigurno dobar predsjednik

VL
RE
reborn
18:09 18.01.2021.

Bivši ljubavnik se osvećuje iz vrlo prizemnih razloga, a mediji od njega rade zaštitnika demokracije. Patetično. Podsjeća me na slučaj Pavlika Morozova.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:45 18.01.2021.

Dobit ces Sputnjik V u zadnjicu.A izvodac radova bit ce Biden,hahaha .Prdit ces pravo hahaha

VL
Avatar dobry
dobry
14:20 18.01.2021.

Pa "gde si bre" Petkoviću! Živ si, vidim, fala Bogu. Nije te Corona još zavalila, kao pola Rusije!? Je li još aktualno balkonsko povrtlarstvo "tu u Moskvi" kod tebe. Izgleda ima dovoljno češnjaka u zalihama! Jesi se cijepio? Si se čuo sa Putinom nedavno? Kad će ispod staklenog zvona, među svoje podanike? Možda uskoro bude imao kompu. Stiže mu brat blizanac- američki "Putin u pokušaju", u trajnu posjetu. Ovaj s rogovima i Vučić bi im mogli biti konobari...što misliš. a?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.