Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Instagrama

Bivša vojnikinja oduzima dah: Napokon se osjećam kao žena!

Shannon Ihrke
Foto: Instagram
1/6
08.11.2017.
u 18:31

Američkim marincima ova 29-godišnjakinja iz Minnesote pridružila se kada je imala 19 godina, no sada pak uživa u poslu modela pozirajući za brojne časopise

Iako su je zvali 'jednim od dečkiju', bivša vojnikinja Shannon Ihrke danas je jedna vrlo seksepilna žena koja je postala zvijezda Instagrama.

Američkim marincima ova 29-godišnjakinja iz Minnesote pridružila se kada je imala 19 godina, no sada pak uživa u poslu modela pozirajući za brojne časopise.

Vojsku je služila četiri godine, a nakon što je napustila aktivnu službu, počela se baviti modelingom.

Ova bujna plavuša kaže kako joj je posao u marincima bila velika čast te da je puno toga naučila.

– Moje tijelo je izdržalo toliko toga što nikada nisam mogla ni zamisliti, a naučila sam kako ostati smirena i racionalna u kaotičnim situacijama – ispričala je ona, piše Daily Mail.

Shannon Ihrke
1/6

– Bila sam dio nečega što je veće od mene same i obožavala sam to. Neki marinci se bore za političare, no većina nas ne. Mi se borimo za naše obitelji, prijatelje, a najviše za braću i sestre koji su nam s lijeve i desne strane – rekla je ona.

Karijera u vojsci uvelike joj, kaže, pomaže u poslu kojim se danas bavi.

– Kada to spomenem, svi me puno ozbiljnije shvaćaju. S druge strane, zbog modelinga se osjećam puno ženstvenije i seksi – priča ona.

– U marincima sam se osjećala kao 'jedan od dečkiju' – dodaje.

Svoju savršenu liniju održava trčanjem i odlaskom u teretanu najmanje četiri puta tjedno, no nikada nije na dijeti.

– Obožavam hranu, jedem sve, od rebarca do Mc Donaldsa. Volim kuhati i peći kolače, a moji specijaliteti su piletina s roštilja i kolačići od karamele – kaže ova zgodna 29-godišnjakinja.

VIDEO Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

Komentara 14

IL
ilijan
19:24 08.11.2017.

Znači naslikavanje je osjećaj da si žena!

DU
Deleted user
18:53 08.11.2017.

Deset godina je provela u vojsci? Mislim da bi joj porno industrija pružila puno više... Posao joj je bio isti, a plaća puno lošija...

IL
ilijan
19:23 08.11.2017.

Znači naslilavanje je osjećaj da si žena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije