Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve rekao policiji

Nije očekivao koliko daleko može ići njegova bivša djevojka

21.11.2017.
u 09:06

Bivša se počela pojavljivati ondje gdje bi se i on nalazio, a nakon nekog vremena otkrio je i zašto

Problemi s bivšim ili bivšom nisu neka novost, no muškarac s Floride iznenadio se na što je bila spremna njegova bivša djevojka. 

Kako je kasnije ispričao policiji, počelo se događati da bi se njegova bivša djevojka Erica Capps, s kojom ima 18-mjesečno dijete, počela pojavljivati ondje gdje je bio i on. 

Prvi put ga je zaskočila u rujnu kada je bio u posjetu prijateljici. Rekao je da mu je tada poslala poruku da iziđe iz kuće, a kada je to učinio, navodno je počela vikati na njega jer je bio u kući druge žene, piše Daily Mail

Mjesec dana poslije, Capps se nepozvana pojavila u kući jednog drugog prijatelja njezina bivšeg dečka, gdje se također posvađala s njim. 

Prije nekoliko tjedana, krajem listopada, muškarac je bio u kupnji kada mu je prišla bivša djevojka i počela ga ispitivati s kim je tamo. Četvrti incident dogodio se početkom ovog mjeseca, kada je muškarac brzo napustio trgovinu jer je opet ugledao svoju bivšu. 

Nakon svega toga, muškarac je na svojem automobilu pronašao GPS sustav za praćenje. Istog je dana otišao na policiju i sve prijavio, a policija je privela Ericu Capps pod optužbom za uhođenje. 

Poslije je puštena uz uvjet da nema kontakt s bivšim dečkom. Ona pak tvrdi da je sve nesporazum jer s bivšim vodi rat oko skrbništva.

Pogledajte i video: Kronologija od ljubavi do rata Severine i Milana

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ledeni
Ledeni
10:13 21.11.2017.

Ja sam kriv što idem čitati ovakve budalaštine.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
11:19 05.01.2018.

neki onaj dio "dok nas smrt ne rastavi" - shvaćaju dosta neozbiljno

OC
obican covik
11:17 21.11.2017.

Do kad ce Vecernji pisati clanke o stvarima koje , ne zasluzuje , nista drugo , nego biti zakopano u duboko smece .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije