Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU NENAD RANČIĆ

Bit će sve gore, ali do Martovskih ida ne očekujem neke veće lomove

12.01.2023.
u 15:00

U višestruko smo predizbornoj godini pa pitate tko će glasati za istu vlast? Uz vladajuću stranku vezani i kontrolirani branitelji, lokalna uprava i svi vezani uz njih, javni sektor... Sve je to korumpirano većom ili manjom svotom, komoditetom... U izostanku većih nesreća drži vodu, i dosad je držalo. Uz euro i Schengen, znamo da će cijene rasti, ali maskirat će to u inflaciju, dati nešto i penzionerima, i to je to. Likvidnosti je još puno u sustavu, nešto iz EU fondova, turistička sezona mogla bi biti dobra... Kladio bih se na njih

Komentara 4

ST
stefj
15:46 12.01.2023.

A baš pitanje za koga glasati... Imamo HDZ na vlasti, imali smo SDP i Malonovića prije toga i to je bila katastrofa, imate Možemo u Zagrebu, ne znaš što je gore u cijelom tom izboru. Ne vidim neku budućnost u svemu tome... Svaki od njih forsira javni sektor, a on je glavni faktor koji nas drži na dnu. Tako da imamo budućnost da će nas biti 3 mil. oko 2030. i da ćemo i dalje biti na dnu, jer do tada neće primiti nikog novog u EU da bi bio lošiji...

PA
parenga
16:55 12.01.2023.

Jedini izlaz je živjeti po onom: "poslije mene-potop"

Avatar Dars
Dars
15:34 12.01.2023.

Niti malo nije sporno da ima vezanih uz vladajuću stranku, no naravno da ima vezanih uz SDP, IDS, HNS i slične radikalne stranke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?