Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKI INTERVJU: DARIO HREBAK

'Birači neće imati dileme kad im se ponudi Plenković s jedne i Grbin, Benčić ili Grmoja s druge strane'

storyeditor/2024-03-01/PXL_130722_94614269.jpg
Boris Ščitar/PIXSELL
03.03.2024.
u 12:55

Dario Hrebak, predsjednik HSLS-a, ekskluzivno za Večernjakovu Nedjelju otkriva svoje stavove o političkim strategijama, izborima i budućnosti Hrvatske

Komentara 32

VO
voge
13:16 03.03.2024.

Koja politička stranka se bori protiv moćnika iz Davosa, koja ima hrabrosti da brani glas naroda? Nema nijedne. Sve su podržale svjetske diktatore, sve su podržale iživljavanje nad ljudima za vrijeme kovida ,sve su podržavale kovid putovnice, sve su odobravale zabrane ljudi da idu u poštu, liječniku, crkvu,igralište.. sve stranke su duboko demonske i nikada to nećemo zaboraviti. Evo u Njemačkoj su monstrumi zabranili ljudima da se griju na plin. To isto dolazi i k nama. Zabranit će nam i da se vozimo na naftu i benzin. Napravit će sve što im se naloži iz Davosa i Brisela, samo da mogu zadržati svoje nezaslužene privilegije. Spremni su i za gore, spremni su nam i djecu poslat na ratišta da se bore za ideje koje nikada nisu bile hrvatske niti kršćanske. U principu ne želimo glasati za vas, želimo da nestanete i da nas pustite na miru. Ne podržavamo niti jednog političara, jer svi su prevaranti,lažljivci i izravna prijetnja slobodnom društvu. Niti jedan političar ne može biti dobar, jer da je dobar ne bi bio političar. Ne vjerujemo nikome.

SA
SamoIstinaaa
13:13 03.03.2024.

kad bih se morao posrat na glavu nekom od ponudenih, za mene nebi bilo nikakve dileme

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
13:45 03.03.2024.

Ovo su izbori isti kao u sjevernoj Koreji nedavno jasno da će diktator i partija pobjediti ali hoće li uskoro azijati i Afrikanci i njihova djeca kada napumpanju Hrvatice također glasati za krim.org. ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije