Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burna noć

Biograd: Nepoznati počinitelj bacio bombu na balkon kuće

bomba, biograd (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/3
10.06.2013.
u 10:38

U tom se trenutku u kući nalazio 64-godišnji Šime Lukić, koji je prije mjesec dana deložiran, a potom se odmah vratio u tu kuću promijenivši brave.

Nepoznati počinitelj u ponedjeljak u dva sata iza ponoći bacio je bombu na balkon kuće u Bračkoj ulici u Biogradu. U tom se trenutku u kući nalazio 64-godišnji Šime Lukić, koji je prije mjesec dana deložiran, a potom se odmah vratio u tu kuću promijenivši brave.

- Šime je drugi dan nakon što je temeljem ovrhe deložiran, deložirao novog vlasnika. Provalio je u kuću koju sam na javnoj dražbi kupio još prije dvije godine za oko 300.000 eura, a bila je procijenjena na dvostruko veći iznos. Deložiran je nakon što sam godinama od njega pokušavao naplatiti dug od 184.000 kuna. Ja sam kuću u međuvremenu prodao drugom čovjeku koji je iz Velike Gorice - rekao nam je Jure Markov iz Turnja kojeg smo zatekli pokraj kuće u Biogradu u kojoj se dogodila eksplozija na balkonu.

Rekao nam je kako je došao promijetniti brave na zahtjev policije i da nakon toga odlazi u Berlin. Šimu Lukića u Biogradu nismo pronašli, a policija nam je rekla da se u trenutku eksplozije nalazio u kući, ali da nije ozlijeđen.

Istraga je u tijeku i utvrđuje se materijalna šteta. Na kući su popucali prozori.

>>U dvorištu obiteljske kuće eksplodirala ručna bomba!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije