Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sređivali' kazne

BiH: Zbog korupcije uhićeno više prometnih policajaca

Policija Bihać
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL/Ilustracija
12.08.2020.
u 10:21

Pod istragom je najmanje 15 pripadnika prometne policije.

Veći broj prometnih policajaca uhićen je u srijedu u Bosni i Hercegovini pod sumnjom da su primali mito, izvjestili su lokalni mediji.

Pripadnici uprave policije Sarajevske i Zeničko-dobojske županije te policije Republike Srpske u jutarnjim su satima započeli pretragu sumnjivih postaja prometne policije. Na 17 lokacija tragali su za dokazima o tome da su prometni policajci za novčanu naknadu prekršiteljima prometnih propisa "sređivali" kazne oslobađajući ih odgovornosti. U cijelu je operaciju uključena i Obavještajno-sigurnosna agencija BiH (OSA).

Operacija je pokrenuta nakon što su opažene i Tužiteljstvu Sarajevske županije prijavljene nepravilnosti pri obradi prekršajnih naloga i prometnih kazni. Kako navodi portal "Dnevnog avaza" pod istragom je najmanje 15 pripadnika prometne policije, a portal Faktor citira neimenovani izvor iz policije koji tvrdi kako je veći broj osumnjičenih i uhićen.

Ključne riječi

Komentara 1

FA
fajlpz
18:44 12.08.2020.

Ma noje moguće u tako uređenoj državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije