Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Biciklisticu udarilo teretno vozilo, preminula je na mjestu nesreće

Trnovec: U naletu teretnog vozila poginula vozačica bicikla
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/8
11.03.2021.
u 08:50

Nesreća se dogodila u 6.55 sati na državnoj cesti D-208 između Trnovca i Gornjeg Hrašćana.

Komentara 4

KR
kremenko
14:11 11.03.2021.

Pretpostavka je da je u 7 h ujutro dan i da vozač kamiona vidi osobu na biciklu .Ne pričaj gluposti . Znači ako nemaš prsluk smije te kamion zgaziti.

TA
Talleyard
16:25 11.03.2021.

Biciklisti su najveća opasnost na cestama, jer ugrožavaju promet, svoje i tuđe živote.

DU
Deleted user
09:54 11.03.2021.

Pretpostavka kao i obično da biciklist nije imao svjetlosnu signalizaciju, reflektirajući prsluk ili kacigu. Nadalje biciklisti doslovno ne poznaju prometne propise te se konstantno nepropisno uključuju u promet te se nepropisno kreću cestom. Evo što reći u Zagrebu kada vidiš da se biciklist vozi po pješačkoj stazi širokoj 80 cm gdje gura pješake dok sa druge strane ceste ( točno 6 m ) postoji uređena biciklistička staza po kojoj se naravno ne voze. Trebamo novi zakon i nove kazne za bicikliste ili ćemo imati na desetke smrti godišnje. Vozači u Zg počeli su biciklistima davati prednost na zebri, pogodite što će se desiti kroz 5 godina kada vaše dijete bude smatralo da ima prednost ,skrenuti će biciklom preko zebre i kada podleti pod auto, biti će kasno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije