Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČEK U VARAŽDINU

Besplatni klipiči, kuhano vino i čaj te nagradne igre i utrka

nova godina
Foto: Marko Jurinec/VLM
21.12.2013.
u 11:00

Varaždince će do dva sata iza ponoći zabavljati bend Vizija i Nenad Kumrić-Charlie, a u ponoć starta 36. novogodišnja utrka

I ove godine brojni će Varaždinci moći slaviti odlazak Stare i dolazak Nove godine na glavnom gradskom trgu, popularnom Korzu.

Program počinje u 20 sati od kada će publiku zabavljati grupa Vizija i Nenad Kumrić – Charlie. Osim glazbe do dva sata iza ponoći Grad Varaždin će za sve okupljene na Korzu pripremiti besplatne klipiče, kuhano vino i čaj, a u planu su i dvije nagradne igre.Točno u ponoć će startati tradicionalna novogodišnja utrku, 36. po redu.

Za utrku već sada vlada velik interes pa organizatori, Grad Varaždin i Atletski klub Sloboda, očekuju 300-tinjak sudionika. Spomenimo i kako se ove godine prvi put organizira i utrka osoba s invaliditetom, a prijave za utrku primaju se do 29. prosinca.

Osim toga, na ovogodišnje Silverstrovo prvi put u Varaždinu bit će organiziran i dječji doček Nove godine i to od 16 i 30 do 18 sati u podrumu Gradske tržnice.

Iz Grada Varaždina su pozvali i sve zainteresirane ugostitelje da, ukoliko žele, na vrijeme zatraže produženje radnog vremena u novogodišnjoj noći. Do sada je to učinilo desetak kafića u centru grada.

Komentara 1

KR
krka
15:33 21.12.2013.

Kruha i igara narodu da zaboravi na besparicu i neimaštinu barem na 24 sata. Od 2, siječnja;sve po starome, pučka kuhinja, kontejneri, zavod za zapošljavanje, gospoda isto po starome;bahatost, arogancija, rastrošnost, luksuz.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije