Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASULI KRITIKE

Napali Bernardića, a slikao se i s Milanovićem, Josipovićem... Je li ovo omiljeni SDP-ov vjeroučitelj

Davor Bernardić i Marin Miletić
Foto: Privatni album
1/4
03.04.2019.
u 13:47

Riječki vjeroučitelj fotografirao se i s bivšim šefom stranke Zoranom Milanovićem, bivšim predsjednikom države i povratnikom u SDP Ivom Josipovićem, kao i vječnim riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom. No ne pamtimo da su i njih napadali zbog toga.

Predsjednik Davor Bernardić objavio je preko vikenda na svom Facebook profilu fotografiju na kojoj pozira s Marinom Miletićem, vjeroučiteljem iz Rijeke i zaradio salve uvreda od članova SDP-a, ali i "jezikovu juhu" na sjednici Predsjedništva stranke.

Kako se iščitava iz komentara, ali i razgovora s vodećim SDP-ovcima, smeta im što se Bernardić "reklamira" s prijateljem Željke Markić koji je pobornik Hoda za život i koji se zalaže za uvođenje misa u škole.

No nije Bernardić jedini ugledni SDP-ovac koji se može pohvaliti fotografijom s Miletićem. Riječki vjeroučitelj fotografirao se i s bivšim šefom stranke Zoranom Milanovićem, bivšim predsjednikom države i povratnikom u SDP Ivom Josipovićem, kao i vječnim riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom. No ne pamtimo da su i njih napadali zbog toga. 

Foto: TOMAŽ SKALE

Foto: TOMAŽ SKALE

Foto: TOMAŽ SKALE

Komentara 19

KO
koraknaprijed
14:01 03.04.2019.

Jugo/fašistička banda u očaju.

BU
bugavuga
13:56 03.04.2019.

Što se SDP ne poziva na toleranciju, ako se poziva onda valjda treba prihvatiti i one koji ne misle kao oni, ili to vrijedi samo za desne da moraju prihvaćati sve a lijevi samo lijeve

Avatar kenj@c
kenj@c
14:28 03.04.2019.

Naivni Bero. Znao si u kakvu stranku si se učlanio. Jugo- fašisti će ti odrediti sa kime se smiješ slikat a s kim ne smiješ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije