Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik SDP-a

Bernardić pokušao nabrojiti 80 zastupnika, a onda je uskočila voditeljica...

Davor Bernardić
N1 screenshot
30.04.2017.
u 13:08

Vođa oporbe tvrdi da ima 80 potpisa za opoziv ministra Marića

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić na N1 televiziji pokušao je pokazati brojku od 80 potpisa za koje tvrdi da ih opozicija ima za opoziv ministra financija Zdravka Marića. 

Možete li Plenkoviću u Saboru nacrtati tih 76 glasova protiv njegovih ministara, pitala je voditeljica.

- To ćemo vidjeti u srijedu. Zasad ima dovoljno stranaka koje su se izjasnile za opoziv. Ali ovdje nije bitno pitanje opoziva nego pitanje onoga što u Hrvatskoj nije dobro. A nije dobro da je ministar, koji je znao kakava je situacija i koji je upleten do lakata u tu aferu, i dalje ministar. Opoziv može proći sa 76 glasova 'za', a hoće li se to dogodit to ja ne znam.

Mi ćemo se potruditi. Mislim da, koliko smo vidjeli iz izjava klubova, postoji 80 zastupnika koji su skloni podržati smjenu ministra i tražiti direktnu odgovornost za ovo što je nastalo, tvrdio je Bernardić.

Pokrenuli ste inicijativu za opoziv Dalić i Marića. Jeste li lobirali da ta inicijativa prođe? S kim ste razgovarali da to podrže?

- Kad smo prikupili potpise, skupili smo od partnera. Nakon toga sve je postalo jasno, rekao je Bernadić.

Na pitanje je li to samo politički performans, ili zaista imaju 80 potpisa, Bernardić je reagirao pišući i crtajući zastupnička mjesta.

- To je naša odgovornost, a ja vjerujem u zdrav razum. Hoće li proći, to ćemo vidjeti u srijedu. Želite da vam napišem? Dajte mi papir, rekao je i počeo pisati.

Bernardić je uzeo papir i olovku, pisao, računao, no na koncu je odustao i predao papir i olovku voditeljici koja mu je pokazala da ne može izbrojati 80 potpisa...

>>Video možete pogledati ovdje

Komentara 24

Avatar sidhara
sidhara
13:23 30.04.2017.

I taj je navodno matematicar i fizicar, a ne zna skontati do 80? Sav se pogubio na racunu iz prvog razreda osnovne.

Avatar mofo
mofo
13:40 30.04.2017.

Haha Zoki upomoć!

TR
Trisestrice
14:43 30.04.2017.

Kada se Bernardic najde ispred novinara ili kamera, onda ispali onaj salvo recenica koje mu je pripremio Rajko Ostojic i koje je naucio ponavljati kao papagaj. Puno toga se rece sa malo cinjenica i bez ikakvog dokaza. E onda slijedeede novinarska pitanja di se mali Bero pocne gubiti i onda se vidi tko je i sto je - politicar za studentski dom. Tebalo bi mu poslije svakoga intervjuja skandirati: Druze Bero, partija, tito, omladina - akcija kao sto su mu orjunasi skandirali kada je postao sef partije. Tip je jad i bijeda - ali ga shvacam jer ce poslije lokalnih izvora nestati iz SDPa. Bori se za opstanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije