Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA NA TERENU

Otkazana nastava u beogradskim školama zbog jezive prijetnje: 'Ubijat ćemo vas automobilima, bombama, noževima'

U Banjoj Luci se slavi neustavni 'dan Republike Srpske'
Dejan Rakita/PIXSELL
16.05.2022.
u 09:00

U ovom trenutku nije poznato tko je i zašto poslao prijetnju.

Brojne osnovne i srednje škole u Beogradu jutros su zaprimile e-mail u kojima stoji da su na području škola veće količine eksploziva. Otkazana je nastava jutarnje smjene, a policija je na terenu i provjerava sigurnost brojnih obrazovnih ustanova diljem grada.

E-mail s prijetnjom objavio je portal Telegraf.

"Čudan osjećaj smirenosti kao da čekamo normalan dan, ista rutina kao i uvijek. Mrzimo sebe, ali želimo da povrijedimo svakoga tko nam se nađe na putu. Osjećaj da je sve oko sebe samo san nas ne napušta. Ne vidimo razloga da pišemo nešto drugo. Na kraju, možemo reći da nismo prvi i daleko od posljednjih. Ubijat ćemo vas automobilima, bombama, noževima, svime što vam dođe pod ruku. Ološ poput nas uništit će sve oko sebe, jer je svijet trul, svi ste truli iznutra", navodi se u e-mailu s naslovom na ćirilici "Na teritoriju škole postavljena je ogromna količina eksploziva".

U ovom trenutku nije poznato tko je i zašto poslao prijetnju. U posljednje vrijeme bile su dojave o tome da je postavljena bomba na različitim lokacijama u Beogradu, no dosad se uvijek ispostavilo da je lažna.

VIDEO: Masakr u supermarketu u SAD-u: Uhićen mladić (18) koji je ubio deset ljudi, vjerojatno iz rasne mržnje

Komentara 15

Avatar Krabat
Krabat
09:41 16.05.2022.

jezivo je to kaj nas bombardirate vijestima koje Hrvate uopće ne zanimaju

JO
Joseph1
10:59 16.05.2022.

Koga to u Hrvatskoj zanima? Protjerane?

ST
Startrack
10:13 16.05.2022.

To se neki nije pripremio za ispit. Al da bude dovoljno skriven nije zaprijetio samo svojoj skoli nego nekoliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije