Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAHOTA U BELOVARU

Benzinom polio sve oko sebe pa čikom zapalio policajce

policija,zapalio,sesvete,belovar (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
19.05.2013.
u 17:34

Nakon što se polio benzinom i duže vrijeme prijetio samoubojstvom Kristijan K. iz mjesta Belovar u blizini zagrebačkih Sesveta u nedjelju oko 15 sati zapalio je i sebe, i policajce te oca i dijete (5) koji su bili u blizini

Nakon što se polio benzinom i duže vrijeme prijetio samoubojstvom Kristijan K. iz mjesta Belovar u blizini zagrebačkih Sesveta u nedjelju oko 15 sati zapalio je i sebe, i policajce te oca i dijete (5) koji su bili u blizini.

Bio je vidno rastrojen kada su policajci u nedjelju oko 15 sati došli na intervenciju na poziv njegova oca, koji ih je nazvao kako bi prijavio sina za obiteljsko nasilje. Situacija je nekoliko minuta nakon dolaska policije izmakla kontroli, Kristijan K. je počeo polijevati benzinom i policajce i sve oko sebe. U jednom trenutku zapalio je cigaretu, policajci su mu se pokušali približiti kako bi spriječili incident, ali u tom trenutku žar cigarete došao je u dodir sa benzinom i sve je planulo. Ozlijeđeni policajci prevezeni su i zadržani u Klinici za Traumatologiju, a dijete je u pratnji majke odvezeno u dječju bolnicu u Klaićevoj. Kristijanu ovo inače nije prvi susret s policijom, prije nešto više od mjesec dana završio je u pritvoru nakon što je sudjelovao u tučnjavi u Soblincu.

- Policija je više puta dolazila pred njihovu kuću, gdje živi zajedno sa roditeljima, suprugom i dvoje male djece. Nije ovo bilo prvi puta da dolaze na intervenciju, ali sada je nažalost eskaliralo. Kiki tu živi od rođenja, trenutno je nezaposlen i mogu reći da je zadnjih godina poprilično problematičan. I nije ovo prvi put da tu nešto gori, na kući njegove sestre prije godinu dana u 3 sata ujutro izbio je požar, do danas nije utvrđeno kako - prepričala je susjeda koja živi dvije kuće dalje od mjesta gdje se incident dogodio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije