Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvao lavinu reakcija

Beljak nakon što je šokirao pratitelje: Marijana Petir je odustala, ništa od ostavke

Krešo Beljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
02.04.2022.
u 11:36

Beljak je jučer kao prvoaprilsku šalu na Facebooku objavio da podnosi neopozivu ostavku te da poziva Marijanu Petir da preuzme HSS

Predsjednik HSS-a i saborski zastupnik Krešo Beljak objavio je jučer na Facebooku da podnosi neopozivu ostavku te da poziva Marijanu Petir da preuzme HSS. Brojni građani u njegovim komentarima naveli su da su se posve iznenadili Beljakovom objavom sve dok nisu shvatili da je jučer bio prvi april. Beljak je danas na Facebooku stavio novu objavu.

"PETIRKA ODUSTALA, NIŠTA OD OSTAVKE!

Kako se Marijana Petir nije jučer uopće javila, smatram da je odustala od punude. Tako da.. idemo dalje! Vaše bezbrojne jučerašnje poruke i komentari dodatni su mi motiv da se, kao predsjednik najstarije hrvatske političke stranke, nastavim boriti za bolju Hrvatsku!

Hvala vam!!!", napisao je Beljak. 

Video: Žena tužila kćer i sina svog pokojnog izvanbračnog supruga kako bi dokazala da su ona i partner doista bili u vezi 20 godina

Ključne riječi

Komentara 6

BU
burza
11:54 02.04.2022.

Lako spelavati gluposti sa placom od 15 000 tisuca kuna a nikakve odgovornosti

FR
Frapin
11:58 02.04.2022.

Ljiga hrvatske politike sramotni HSS ovac

KL
Klavocin
12:39 02.04.2022.

Stvarno je pajser

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije