Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HSS

Beljak izazvao lavinu reakcija: 'Podnosim neopozivu ostavku i pozivam Petir da preuzme HSS'

Sabor 10. sjednicu nastavlja raspravom o Registru osoba s invaliditetom
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
01.04.2022.
u 11:22

Po meni dostupnim informacijama, to će značiti vraćanje HSS-a u okrilje HDZ-a, a posljedično i povratak stranke na najmanje 10% već u idućem istraživanju rejtinga stranaka, naveo je Beljak o smjeru kojim bi stranka mogla biti vođena.

Predsjednik HSS-a i saborski zastupnik Krešo Beljak objavio je na Facebooku da podnosi neopozivu ostavku te da poziva Marijanu Petir da preuzme HSS. Brojni građani u njegovim komentarima naveli su da su se posve iznenadili Beljakovom objavom sve dok nisu shvatili da je danas prvi april.

Status naslovljen ''Podnosim neopozivu ostavku i povlačim se iz politike te pozivam Marijanu Petir da preuzme HSS'' prenosimo u cijelosti.

"Ovim  putem vas sve želim obavijestiti kako sam nakon duljeg razmišljanja i nakon razgovora s brojnim prijateljima, stranačkim kolegama i s članovima moje obitelji, a na konačni nagovor bivšeg predsjednika Ive Josipovića, donio odluku da se povlačim iz politike.

Kako je Ivo Josipović, kao naš zajednički prijatelj bio i posrednik u razgovorima s Marijanom Petir, ovim putem je pozivam da se vrati u HSS, preuzme funkciju predsjednice stranke te nastavi voditi HSS u smjeru koji ona misli da je najbolji. Po meni dostupnim informacijama, to će značiti vraćanje HSS-a u okrilje HDZ-a, a posljedično i povratak stranke na najmanje 10% već u idućem istraživanju rejtinga stranaka.

Što se tiče moje daljnje karijere, vraćam se svojoj prvoj struci, poslu nastavnika, te se veselim povratku katedri. Hvala vam svima na suradnji i podršci svih ovih godina, posebno medijima koji su prema meni osobno uvijek bili više nego korektni i profesionalni", navodi se u statusu uz koji je objavljena i slika Kreše Beljaka uz Marijanu Petir i Ivu Josipovića.

Status je izazvao brojne reakcije.

"Dobro ste nas zeznuli", "E, pa stvarno se nađoh u čudu i taman se pomirim da ta stranke više nema i onda se sjetim prvog travnja", "Baš mi je žao, Vi ste jedini pametni među političarima, a Vama sve najbolje", "A jesi me na prvu digao!" su neki od komentara.

VIDEO: Na mjestu eksplozije kuće u Bilju završen očevid: Uzrok curenje plina iz plinske boce.

Komentara 44

ZG
Zeljko Grabar
11:49 01.04.2022.

da nije prvi travanj onda bi to bila rijetko dobra vijest kako za HSS tako i za politicko okruzenje Hrvatske. Jer Beljak i HSS imaju isto zajednicko kao i Putin i demokracija. Pre dobro tom sitnom tatu ide da bii se odrekao pozicije i novaca koje mjesecno prima za produkciju najveceg politickog otpada s kojom nas hrvatske stranke dnevo hrane.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:07 01.04.2022.

Nažalost nije HR te sreće.

KL
Klavocin
12:22 01.04.2022.

Možda bi bila šala da je nije napisao beljo, kao što nije šala da moramo paziti aute i radio aparate u njima kad je beljo blizu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije