Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kongo

Beba preživjela 5 dana pod tijelom mrtve majke

Foto: Reuters video screenshot
1/2
28.04.2014.
u 09:36

Nesreća se dogodila 23. travnja u gradu Kamina kad je teretni vlak u kojem se nalazilo i mnoštvo putnika izletio s tračnica

Broj mrtvih u željezničkoj nesreći koja se prošli utorak dogodila na jugoistoku Demokratske Republike Kongo, narastao je na 74,  javlja AP.

Spasioci su pet dana nakon nesreće uspjeli spasiti dijete koje je preživjelo pod tijelom mrtve majke.

 – U nesreći je u nedjelju navečer bilo 74 mrtvih i 163 ranjenih – rekao je ministar zdravstva DR Konga Felix Kabange Mukwapa.

Nesreća se dogodila 23. travnja u gradu Kamina kad je teretni vlak u kojem se nalazilo i mnoštvo putnika izletio s tračnica.

Željezničke nesreće česte su u Kongu gdje je željeznička mreža nakon neovisnosti zemlje 1960 tek neznatno obnavljana. Stanje je zapravo takvo da na određenim dionicama vlakovi prometuju sporije od pješaka.

>> Hrvatski teretni brod oštećen u sudaru kod Nizozemske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije