Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veća šteta

Hrvatski teretni brod oštećen u sudaru kod Nizozemske

brod
Foto: KNRM
1/2
22.04.2014.
u 13:13

Na brodu hrvatske kompanije nastao veliki rez na oplati na boku dug gotovo 10 metara, na oko šest metara visine iznad vodene linije.

Hrvatski teretni brod "Atlantic Tramp", pod upravljanjem tvrtke "Korkyra Shipping" iz Korčule, sudario se u nedjelju ujutro sa singapurskim teretnim brodom "Bulk Costa Rica", piše Maritime Bulletin.

Nizozemska Kraljevska obalna straža je izvijestila da se sudar dogodio u Sjevernom moru 50 kilometara od nizozemskog lučkog grada IJmuidena. Uzrok sudara po dobrim vremenskim uvjetima još nisu poznati.

Slobodna Dalmacija piše da nitko od članova posade nije ozlijeđen. Na brodu hrvatske kompanije nastao veliki rez na oplati na boku dug gotovo 10 metara, na oko šest metara visine iznad vodene linije, a oba teretnjaka su još jučer ujutro bila usidrena u moru blizu obale IJmuidena.

>>Trajekt 'Moli' udario u valbišku rivu, jedna putnica ozlijeđena

>>Nesreća kod Dubrovnika: Gliserom naletio na ronioca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije