Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ona poriče krivnju

Baka (76) dobila kaznu od 600 kuna jer je unuka udarila stolicom

Sud
Foto: pixabay
11.06.2019.
u 13:46

Unuk je vrijeđao i mene, no ni na koji način me nije napao. Da nije bilo susjede to bi učinio sigurno, tvrdi 76-godišnjakinja i poriče da je unuka udarila stolicom

Baka Barica (76) iz okolice Koprivnice proglašena je krivom te je dobila novčanu kaznu od 600 kuna zajedno sa sudskim troškovima jer je stolicom napala svog 21-godišnjeg unuka.

Sukob se dogodio 9. prosinca prošle godine oko 9.30 sati, a nedavno je stigao na dnevni red Prekršajnog odjela koprivničkog Općinskog suda.

Na suđenju baka Barica je porekla krivnju i rekla kako je njezin unuk tog jutra izvrijeđao susjedu zbog čega mu je ona vratila uvredama, ali ne i stolicom kako su to optužnim prijedlogom tvrdili policajci na temelju unukove prijave, piše podravski.hr.

– Unuk je vrijeđao i mene, no ni na koji način me nije napao. Da nije bilo susjede to bi učinio sigurno – rekla je na sudu 76-godišnjakinja.

Njezin unuk porekao je pak da je gurnuo baku zbog čega je srušen stalak za cvijeće, no potvrdio je da ga je ona izvijeđača i udarila stolicom po tijelu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar 2222
2222
18:57 11.06.2019.

Ko kaze da nase pravosudje ne funkcionira,eto vide koliko smo daleko dosli siromak potjera sepavoga .Oni koji mogu bjezati oni nisu dostupni.To ti je to opet sirotinja dobiva lekcije da nebi slucajno izisla na demostracije.Strah je ipak jedino sta joss ostalo od bivse Yuge.

Avatar Grunf
Grunf
14:55 11.06.2019.

unuk je to vjerojatno i zaslužio,ali smješno je da je "ko od stijene odvaljena" starica napala "nemoćnog" 21nogodišnjeg unuka.

Avatar alexandarkeller
alexandarkeller
16:56 11.06.2019.

Ne da se bakutaner...brza i žestoka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije