Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.10.2014. u 14:09

Hladan poput Doca Hollidaya, precizan kao kirurg i brz poput kobre uspio je u samo nekoliko minuta postaviti sva bitna pitanja.

Što se to događa na javnoj televiziji? Pa je li moguće da je urednica dnevnika Sanja Mikleušević Pavić pokušala minirati predsjedničku kandidaturu Milana Kujundžića? Pozvala ga je u središnji dnevnik, što je sasvim u redu jer je riječ o “trećem čovjeku” kojemu popularnost raste, ali nije u redu da ga je odmah onako zaskočila s pitanjem zašto je predsjednika Josipovića proglasio bolesnikom.

Da ne bi bilo zabune, pitanje je legitimno, samo mi se čini da nikako ne bi trebalo biti i prvo na dan kada je Kujundžić službeno objavio kandidaturu. Tim više što pedantnoj urednici neprimjereni, gotovo uličarski jezik, nije smetao kada je Josipović prije nekoliko dana nazvao Zdravka Tomca i Josipa Jurčevića luđacima i bolesnicima. Kakvi su to dvostruki kriteriji? Znači li to da prisavskim moralnim higijeničarima ne smeta kada šef države vrijeđa svoje podanike, koji su hijerarhijski znatno ispod njega, ali su zato spremni staviti na galge jednog kandidata kada vrijeđa sebi ravnog protukandidata. Urednica Mikleušević Pavić nije objavila niti vjesticu, a mogla je i trebala jer je taj dan bila urednica dnevnika, s presice na kojoj su se Tomac i Jurčević požalili da će ih Josipović, poput Staljina, strpati u ludnicu.

Zato je Mislav Bago na Milanu Kujundžiću ponovno pokazao zašto je velika zvijezda Nove TV. Hladan poput Doca Hollidaya, precizan kao kirurg i brz poput kobre uspio je u samo nekoliko minuta postaviti sva bitna pitanja. Pritom nije imao potrebu da na svakom pitanju pokazuje emocije i političke preferencije, što je stalno radila konkurencija s HTV-a.

PLUS

Odličan prilog o sajmu pršuta u Tinjanu. Ovo je bila dobra prilika da se odgovori na pitanje zašto u nekim supermarketima pršutom nazivaju i nagnjilo crveno meso.

MINUS

Hrvatski redatelji imaju odličan PR. Svako malo na kraju Dnevnika stiže vijest o nekom njihovu velikom uspjehu. U subotu je svoje veze na HTV-u potegnuo redatelj Ognjen Sviličić.

>>U jakoj konkurenciji Perkovića i Mustača, našlo se mjesta i za malog čovjeka

>>Nikolić je krenuo falsificirati, ali Putin je rekao tko je oslobodio Beograd

Komentara 49

DR
drill
14:53 20.10.2014.

Možda je Bago na Kujundžiću pokazao zašto je velika tv zvijezda, ali je i Milan Kujundžić na Bagi pokazao zašto je najbolji od ponuđenih kandidata. Britki odgovori, čvrsti stavovi,ima nešto u njemu,vidi se da je čovjek iz naroda, baš mee ugodno iznenadio, moj glas ima!

DU
Deleted user
14:17 20.10.2014.

Bago hladan poput Doc Holidaya??? Buahahahahahahahahahahaha...........

DO
doktorica
14:28 20.10.2014.

prestrašna faca ,čisti horor.Mogao bi malo poraditi na kulturi izražavanja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije