Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama usred zabave

Bačen suzavac u splitskom klubu: Gosti panično izjurili van, 90-ak ljudi zatražilo pomoć liječnika

policija očevid
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
25.06.2022.
u 08:50

Na mjestu događaja je obavljen očevid. U tijeku je kriminalističko istraživanje

Kako je izvijestila splitska policija sinoć u 01:25 u noćnom klubu u ulici  Trg Gaje Bulata u Splitu, za sada nepoznati počinitelj je aktivirao rasprskavajuću nadražujuću napravu. Vatrogasci i policijski službenici s maskama  pregledali su  klub i utvrdili kako u  klubu nitko nije ostao.

Oko  devedesetorici posjetitelja su službe HMP KB Split pružile liječničku pomoć u vidu ispiranja očiju i dišnih putova, dok su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, posjekotine i udarce nastale u gužvi prilikom bježanja iz kluba. Na mjestu događaja je obavljen očevid. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo12
07:25 25.06.2022.

Turista koji je s društvom doživio tu neugodnost u klubu , neće tako brzo ići južnije od Paga !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije