Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Splitu

Azilant teško ozlijeđen: Skakao u more s noćnog kluba i pao na beton

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/8
24.07.2017.
u 12:17

Azilant iz Afganistana u nedjelju je pokušao skočiti s krova obližnjeg noćnog bara na splitskoj plaži, ali umjesto u more pao je na betonsko tlo i završio u bolnici s teškim ozljedama.

Sedamnaestogodišnji azilant iz Afganistana teško je ozlijeđen prilikom skoka s noćnog bara u more na splitskoj plaži Bačvice zbog čega će danas biti podvrgnut operaciji, doznaje se u bolnici i od splitske policije.

Azilant je u nedjelju bio na kupalištu Bačvice kada se odlučio u more skakati s krova obližnjeg noćnog bara, te je umjesto u more pao na betonsko tlo teško se ozlijedivši. Brzom liječničkom intervencijom je kolima Hitne medicinske pomoći prebačen u KBC Split gdje je i zadržan, a danas će biti operiran. Njegove ozljede su teške, no ne i opasne za život, doznaje Hina u bolnici.

Policija je na mjestu događaja obavila sve radnje i informaciju o događaju proslijedila državnom odvjetništvu. Kažu da nema elemenata kaznenog djela, mladić se najvjerojatnije sam poskliznuo.

Komentara 18

DA
Darko22
12:23 24.07.2017.

Ma jadni azilanti, vidim da se jako pokušavaju integrirati u društvo, idu po plažama i birtijama dok im porezni obveznici osiguravaju krov nad glavom, liječničku pomoć i hranu na stolu; a od hrvatskoh jezika do sada vjerojatno ni H nije naučio, sramota. Bolje da smo te novce potrošili na nekog našeg bogca beskućnika, ali bitnije je slušati šta Bruxelles govori očito

TO
toka77
13:53 24.07.2017.

koji ku... on radi na ljetovanju?? od kud mu novac?? pa izgleda da je super u Hr. sve dobijes i jos za more ti daju dzeparac!!!

ST
stomugromova
13:04 24.07.2017.

17 godina ima ? To su njihovi omladinci od 27-28 godina koji su ušli u EU bez dokumenata.Ljudi,kako tu EU treba prodrmati i sve Soroševe filijale u njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije