Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽUJU SE SVE OKOLNOSTI

Dijete teško ozlijeđeno, zapetljalo se u mrežu na plaži

plaža, bibinje
Zeljko Mrsic/PIXSELL
28.06.2017.
u 09:36

Dijete je s teškim ozljedama prevezeno u zadarsku bolnicu.

Još uvijek se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do teškog stradavanja osmogodišnjeg djeteta. Kako je priopćila zadarska policija, u utorak poslijepodne dobili su dojavu da se osmogodišnje dijete utopilo u moru kod Bibinja.

Dolaskom na mjesto događaja, doznali su da dijete nije utopljeno već da je s teškim ozljedama prevezeno u zadarsku bolnicu gdje je zadržano na liječenju.

Prema onom što je za sada poznato, dijete se kupalo te se pod za sada nerazriješenim okolnostima zaplelo u zaštitnu mrežu na plaži Frnaža. Kada su ga uspjeli izvaditi iz mreže te izvući na plažu, reanimirano je te je s teškim ozljedama prevezeno u zadarsku bolnicu.

Komentara 1

OB
ObrenM
09:44 28.06.2017.

Pustajmo malu djecu na cestu, more i ostala opasna mjesta bez nadzora roditelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije