Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završili u bolnici

U slijetanju automobila ozlijeđena trojica vatrogasaca, a još jedan je kolabirao

hitna pomoć
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
19.07.2017.
u 18:08

Automobil je sletio s ceste i prevrnuo se na krov

Tri su vatrogasca ozlijeđena u slijetanju osobnog automobila u srijedu popodne u zaseoku Ružićima u Dugobabama, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi. 

Automobil je sletio s ceste i prevrnuo se na krov oko 15,30 sati. Vatrogasci su prevezeni u splitsku bolnicu, a nakon liječničkog pregleda znat će se težina njihovih ozljeda. Na mjestu nesreće u Dugobabama obavlja se očevid kako bi se utvrdili uzroci nesreće.

Jedan vatrogasac iz Zagreba kolabirao je poslijepodne u Dugobabama te je prevezen u splitsku bolnicu, izvijestio je vatrogasni zapovjednik u Splitsko-dalmatinskoj županiji Dražen Glavina.

On je potvrdio kako su u Dogobabama poslijepodne ozlijeđena tri vatrogasca kojima se prevrnuo automobil.
Prilikom odlaska na mjesto intervencije prevrnulo se malo vatrogasno vozilo i tri su vatrogasca ozlijeđena - jednome je ozlijeđena noga, a druga dva dobro se osjećaju, rekao je Glavina.

Komentara 2

DU
Deleted user
01:06 20.07.2017.

Tijekom rata su nam Defenderi izbacili više ljudi iz jedinice nego četnici,užasno terensko vozilo koje treba zabraniti zbog nesigurnosti da prometuje Hrvatskim prometnicama.

LI
liliZG
12:17 20.07.2017.

umor, brzina i nepoznata cesta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije